Életmód

Lenyűgöző titkot rejt egy nő konyhapultja, milliók költöznének oda

rtl.hurtl.hu

2021. december 16. 14:47

Elsőre csak egy szekrényajtónak tűnik, de kinyitva egy titkos lépcső bukkan fel. 

Pár nap alatt már majdnem hétmilliószor nézték meg a TikTokon egy amerikai nő videóját, amiben megmutatta, mi található a konyhapultjában. A videón látszik, ahogy a nő bemegy a konyhába, kinyitja a konyhapulton található szekrényajtót, ahol aztán egy, a pincébe vezető lépcső tárul fel.

Ami nem egy hétköznapi pincébe vezet, hanem egy, a ház alá rejtett kocsmába.  

Nem is kicsi kocsmába: van hely még egy kis zenekarnak is, amellett van még egy kisebb vetítőterem, borospince, könyvszekrénynek álcázott ajtó. Az egész nagyobb, mint sok embernek a lakása.

A @theresapizzaaa néven posztoló nő ezzel a szöveggel rakta ki a videót:

Amikor unatkozom, eszembe jut, hogy van egy titkos kocsma a konyhaszigetem alatt.

A nő a „speakeasy” kifejezést használta a rejtett italmérésére. Így nevezték az amerikai szesztilalom idején a titkos és tiltott kocsmákat. Az angol név arra utal, hogy azokban csak csendesen lehetett beszélgetni, nehogy felhívják magukra a hatóságok figyelmét.

 A videót először májusban osztotta meg, akkor majdnem 56 milliószor nézték meg. december 12-én újra feltette a TikTokra, mint az év legnézettebb felvételét, és látszólag tavasszal még nem jutott el mindenkihez, mert pár nap alatt már azt is majdnem hétmillió alkalommal tekintették meg.

Hogy pontosan hogyan néz ki a konyhapultba rejtett titkos kocsma, egy hosszabb videóban is megmutatta:

 

#Életmód#konhya#konyhasziget#titkos lépcső#kocsma#egyesült államok

Címlapról ajánljuk