Életmód

Véletlenül élőben közvetítette a Facebookon, ahogy férjével szexel, az apja is látta

rtl.hurtl.hu

2021. december 15. 7:14

„Egy héten át sírtam, a férjem még mindig viccesnek találja.”

Élete legkínosabb élményét osztotta meg követőivel egy Mississippi államban élő nő, aki elmesélte, hogyan közvetítette véletlenül élőben a Facebookon, ahogy a férjével szeretkezik – írta a New York Post. A nő elmondása szerint 46 ismerőse nézett bele az élő videóba, és legnagyobb rémületére köztük volt édesapja is.

Azt éreztem, hogy vége az életemnek. Egy teljes héten át zokogtam. A férjem még mindig azt gondolja, hogy roppant vicces volt.

A nő elmagyarázta, hogy éppen a Facebookot pörgette a telefonján, amikor a férje odabújt hozzá, és belelendültek. Ekkor lerakta a mobilját, de nem zárta le, és valahogy bekapcsolta az élő közvetítést. A legjobb barátja ugyan folyamatosan hívta, hogy ezzel megszakítsa az élőzést, de a nő annyira belemerült a férjébe, hogy figyelmen kívül hagyta a hívásokat.

Az esetről szóló beszámolók szerint a videón nem volt látható a pár, de a félreérthetetlen hangok így is nyilvánvalóvá tették, hogy mit is csinálnak. A nő apja számára is, aki szintén azok között volt, akik belenéztek az egygyerekes anyuka élőzésébe. A nő elmondta:

Amikor rájött, hogy mi történik, azonnal kikapcsolta, és utána úgy tett, mintha semmi sem történt volna. De azóta egyszer már viccelődött vele.

Nyitókép: REUTERS / Dado Ruvic

 

#Életmód#facebook#facebook live#kínos#szex#élő videó

Címlapról ajánljuk