Éjjel-Nappal Budapest

Fergeteges záró epizóddal búcsúzik az Éjjel-Nappal Budapest

rtl.hurtl.hu

2022. november 3. 9:00

Közel tíz év után véget ér az Éjjel-Nappal Budapest és szereplőinek története. Az utolsó epizód azonban még számos fordulatot és meglepetést tartogat a nézőknek.

Az RTL történetében különleges helyet elfoglaló Éjjel-Nappal Budapest sorozat (gyártó: Attention Production) egy Margit-körúton lévő közös albérletben vette kezdetét több, teljesen eltérő életúttal bíró fiatallal. Az akkoriban még teljesen új műsorformátum köré pillanatok alatt komoly rajongótábor épült fel. A kezdetek óta eltelt időben jelképesen bár, de családdá formálódtak mind a szereplők, mind a készítők is. Barátságok, szerelmek, ÉNB babák is születtek ezidő alatt. A sorozat címe akár a benne résztvevők jelmondata is lehetne: Éjjel-Nappal Budapest, hiszen Joe, Lali, Bori, Gábor, Tamara, Roland, Mesi, Bence, Szofi s az összes többi szereplő is napjaik javarészét együtt töltötték, miközben zajlott az életük.

Megszámlálhatatlan kaland, érzelmi szál, izgalom és fordulat volt része az ÉNB történetének, melyekben volt, hogy egy-egy szereplőnek teljesen újra kellett építenie az életét. Közel tíz év után most fergeteges záróepizóddal búcsúzik a sorozat, ahol most is nem várt események történnek.

Az Éjjel-Nappal Budapest utolsó epizódja november 18-án, pénteken 21 óra 30 perc kezdettel lesz látható az RTL KETTŐN.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#epizód#búcsú#vége

Címlapról ajánljuk