Előzetes: Karesz végleg elveszíti Linát? (08.18.)Karesz mindent megtesz, hogy húga ne kerüljön javítóintézetbe, ám a gyámügyesek egyszer csak lecsapnak rájuk. Vajon Karesz ezúttal kénytelen búcsút mondani Linának? Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében kiderül, 21:30-kor az RTLII-n.
Éjjel-Nappal Budapest

Előzetes: Karesz végleg elveszíti Linát? (08.18.)

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 17. 22:50

Karesz mindent megtesz, hogy húga ne kerüljön javítóintézetbe, ám a gyámügyesek egyszer csak lecsapnak rájuk. Vajon Karesz ezúttal kénytelen búcsút mondani Linának? Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében kiderül, 21:30-kor az RTLII-n.

Livin egyre nagyobb a nyomás: habár Roland megígérte neki, hogy egyedül övé a döntés. A lány egyre feszültebb ettől a helyzettől, de míg Roland egy meglepetéssel akarja visszaadni neki a biztonságérzetét: egy házat akar építeni a közös kis családjuknak. Livi nagyon meghatódik, és kételkedni kezd a döntésében. Karesz végtelenül megkönnyebbül, amikor megtalálja Linát. Azonban a lány megint elrohan, amikor Karesz rá akarja venni, hogy hagyja abba a bujkálást. Később a gyámügyes megjelenik Karesznél, és ismét figyelmezteti Kareszt az esetleg következményekre, ha segít Linának a bujkálásban.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtlii#promó#előzetes#karesz#karolina

Címlapról ajánljuk