Előzetes: Vivi babát vár Gábortól? (08.17.)Gábor köpni-nyelni nem tud, amikor Doles lelkesen gratulál neki az apasághoz. A férfi egyből útra kel, és kérdőre vonja Vivit. Vajon szerelme valóban gyermeket hord a szíve alatt? Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében kiderül, 21:30-kor az RTLII-n.
Éjjel-Nappal Budapest

Előzetes: Vivi babát vár Gábortól? (08.17.)

rtl.hurtl.hu

2022. augusztus 16. 22:50

Gábor köpni-nyelni nem tud, amikor Doles lelkesen gratulál neki az apasághoz. A férfi egyből útra kel, és kérdőre vonja Vivit. Vajon szerelme valóban gyermeket hord a szíve alatt? Az Éjjel-Nappal Budapest következő részében kiderül, 21:30-kor az RTLII-n.

Doles Livinek panaszkodik Gáborról, hogy mindig ugráltatja, majd teljesen ledöbben, amikor Gábor és Lali gonosz átverésének áldozata lesz. Doles megbántva bosszút esküszik. Csapdába csalja Gábort, ami majdnem egy hatalmas vitához vezet Gábor és Doles között. Ám, amikor Gábor megérti, hogy Doles miért reagált ilyen érzékenyen a viccre, kisimulnak közöttük a dolgok és kibékülnek. Karesz aggódva nem tudja, hogy viselkedjen Linával a lakóhajón, aki az intézetből való szökése óta ott bujkál. A gyámhivatal látogatása és egy Mesivel folytatott beszélgetés után Karesz végül szomorúan belátja, hogy meg kell győznie Linát, hogy adja fel magát. Ám, amikor kérdőre akarja vonni Linát, váratlanul ismét megjelenik a gyámhivatal, aki a rendőrséggel együtt átkutatják a lakóhajót Linát keresve.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtlii#promó#előzetes#vivi#terhes#baba#gábor

Címlapról ajánljuk