Éjjel-Nappal Budapest

Az első csóktól a meztelenkedésen át a könnyes szakításig – ezek voltak Lali és Virág legemlékezetesebb pillanatai 

rtl.hurtl.hu

2022. március 31. 14:00

Lali éveken keresztül rendíthetetlenül próbálkozott a lányoknál, de nem igazán járt sikerrel, végül betoppant az életébe Virág. Az Éjjel-Nappal Budapest szerelmespárja szenvedélyesen élte meg a kapcsolatot: vitáztak, romantikáztak, összeköltöztek, együtt zenéltek, sőt még a textilt is ledobták. Norbi és Odett a való életben is egy pár, ami még izgalmasabbá tette sorozatbeli kapcsolatukat. Most összegyűjtöttük a páros tíz legmaradandóbb pillanatát.

10. Elcsattant az első csók  

Lali már korán reggel lázban égett az első randi miatt, hiszen semmi esetre sem akarta lejáratni magát Virág előtt. A találkozó azonban nem sikerült valami fényesen: egyik esetlenkedés jött a másik után, és a srác már attól tartott, hogy végleg elvágta magát Virágnál. Lali őszinte döbbenetére a lány kifejezetten élvezte az együtt töltött időt, és a nap végén csókkal búcsúztak egymástól. Lalival szinte madarat lehetett volna fogatni örömében: „Én vagyok a legboldogabb egész Budapesten.”  

 

9. Lali és Virág szerelme új szintre lépett  

Minden pár életében fontos fordulópont az összeköltözés pillanata. Lali is feltette a nagy kérdést szerelmének, aki fülig érő szájjal mondott igent, és hamarosan be is költözött hozzá az Albérletbe:  

 

8. Romantika minden mennyiségben  

Lali feszülten próbált Virág kedvében járni egyik nagyobb veszekedésük után, de egyre inkább úgy tűnt, hogy a lány még mindig haragszik rá. Éppen ezért meglepetéssel kedveskedett szerelmének: gyertyákkal és rózsaszirmokkal lepte meg Virágot, akit teljesen lenyűgözött a srác romantikus gesztusa. Arra pedig álmában sem gondolt volna, hogy mi várja a fürdőszobában:  

 

7. Lali és Virág ledobták a textilt  

A szerelmes Lalinak bőven volt meglepetés a tarsolyában: egyszer Virágot még egy páros fotózással is meglepte a születésnapján. A párt már aznap lencsevégre kapták, ráadásul szexi fehérneműs képek is készültek róluk.  

 

6. Virág bemutatta Lalit a szüleinek  

Lali teljesen pánikba esett a találkozó miatt, ezért felhajtott egy-két pálinkát. Ezek után Virág kétségbeesetten próbálta szalonképessé varázsolni szerelmét, de Lali annyira berúgott, hogy végül inkább őszintén bevallotta bűnét Virág szüleinek.

 

5. A mulatós sztárpár berobbant a zeneiparba  

A szerelmesek Őrült nyár című szerzeménye eszméletlen sikert aratott. A Lalipop és az Igazi span után Csóró Lali munkássága újabb gyöngyszemmel gyarapodott, ezúttal azonban nem egyedül élvezhette ki a sikert.

 

4. A zöld szemű szörny lecsapott  

Lali kitalálta, hogy csajozási tréninget tart az Albérletben. Bár a lakók nem igazán lelkesedtek az ötletért, hajthatatlannak bizonyult. Hamarosan megérkeztek az első érdeklődők, Lali pedig azonnal a lovak közé csapott, hogy bizonyítsa, mekkora sármőr.

 

3. Lali, a megmentő lovag  

Lali és Virág elkísérték Teklát egy ezoterikus méháldásra. A várandós lánynak már az első perctől kezdve kétségei voltak a program miatt, ráadásul amikor egy szélhámos guruval és rendkívül furcsa résztvevőkkel találkoztak a helyszínen, Tekla menekülőre fogta a dolgot. A páros kíváncsiságból mégis folytatta a „szerelemünnepet”, amiről rövidesen kiderült, hogy valójában egy leplezett swingerklub.  

 

2. Romantikus lánykérés: Lali feltette Virágnak a nagy kérdést  

A srác nem akárhogy kérte meg szerelme kezét: a T.É.R.-ben ukulelén játszva énekelte el a nagy napra írt saját szerzeményét. „Legyen most miénk a világ. Mondd, hogy hozzám jössz, Virág” – szólt a nóta, majd Lali letérdelt szerelme elé.

 

1. Virág összetörte Lali szívét: „Már nem vagyok beléd szerelmes”

A pár kapcsolata szívszorító jelenettel zárult: a lány bevallotta érzéseit vőlegényének, aki zokogva omlott össze a fájdalmas szavak hallatán. Teljesen magába roskadt, amikor Virág visszaadta neki a jegygyűrűjét is.

 

Tartsatok velünk minden hétköznap este 21:30-kor az RTLII-n, ahol tovább folytatódnak az Éjjel-Nappal Budapest sztárjainak kalandjai.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#virág#lali#párkapcsolat#top10#emlék#pillanat

Címlapról ajánljuk