Éjjel-Nappal Budapest

TOP10: Ezek voltak az elmúlt évek legnézettebb Éjjel-Nappal Budapest-videói

rtl.hurtl.hu

2022. március 9. 12:02

A népszerű sorozat közel tíz év után 2022. novemberében végleg búcsút int a nézőknek. Ennek apropóján felidézzük a műsor eddigi legemlékezetesebb pillanatait, amiket valószínűleg sokáig fogunk még emlegetni.

10. Lali és Virág meghódították a közönséget

A mulatós sztárpár Őrült nyár című szerzeménye eszméletlen sikert aratott. A Lalipop és az Igazi span után Csóró Lali munkássága újabb gyöngyszemmel gyarapodott, ezúttal azonban nem egyedül élvezhette ki a sikert:


9. Karola az X-Faktor győzteseivel duettezett

Nemcsak a szerelmespár örvendeztetett meg minket fülbemászó dallamokkal az elmúlt években, hiszen Karola is számtalanszor megcsillogtatta énektudását. Egyszer ráadásul az X-Faktor 2018-as győzteseivel, a USNK-val együtt eresztette ki a hangját, amibe a Bécy-villa is beleremegett:


8. Tamara a naplementében kapta le Joe-t

Az exek egy spontán motortúrára indultak, ahol a lány egy heves pillanatban megtette, amire éppen a legjobban vágyott. Joe köpni-nyelni nem tudott volt szerelme akciója után:


7. Karola videoklipje felrobbantotta az internetet

A lány Ideje megbocsájtani című slágerét egy fájdalmas szakítás ihlette, amihez egy menő zenés montázs is készült a Bécy-villában:


6. Joe Márknak: Soha többet nem akarlak látni

A 2000. epizódban Joe majdnem elvesztette nagy szerelmét, Barbit, akit Márk kis híján halálra gázolt. Később mindenáron le szerette volna buktatni a férfit. Magánakciója után kórházba került, ahol Márk egyszercsak meglátogatta. A lábadozó Joe azonban még ekkor sem hagyta magát, és keményen beolvasott a férfinak:


5. Szofi erotikus tánccal lepte meg Gábort

A lány már alig várta, hogy bevesse bájait akkori szerelménél, Gábornál. Szofi dögös produkciója meg is hozta a sikert, egy bökkenő volt csupán, váratlan vendégek nyitottak rájuk:


4. Csóró Lali ismét meghódította a slágerlistákat

A mulatós sztár újra nagyot robbantott a zenei életben, ráadásul a videóklipet sem aprózta el. Párducmintás szerkójában száguldozott egy vörös sportkocsiban, ráadásul a régi ÉNB-barátok is visszatértek:


3. Megható: Lali megkérte Virág kezét

A népszerű énekes több év után végül a tettek mezejére lépett, és feltette a nagy kérdést szerelmének. Minderre a T.É.R.-ben került sor, ahol egy romantikus dallal kedveskedett Virágnak. A nagy pillanatnál természetesen a legjobb barátai sem hiányozhattak. A lány pedig könnyek között mondott igent Lalinak:


2. Mesi az egész kórház előtt villantott

Bárkivel megeshet, hogy egy szerencsétlen véletlen miatt kínos helyzetbe kerül. Ez történt Mesivel is, amikor két nap folyamatos bulizás után ment be dolgozni. A fáradt lány véletlenül nekiment kolléganőjének, arra azonban nem számított, hogy emiatt lecsúszik a nadrágja…


1. Durva: titokban levideózták Bellát és Milánt szex közben

Amikor Kareszék hostelt nyitottak a lakóhajón, a vendégek egyike a mosdóból filmezte a pulton szeretkező Bellát és Milánt, akiknek egy ideig fogalmuk sem volt a videó létezéséről:

 

A fikciós reality sorozat minden hétköznap 21:30-kor folytatódik az RTLII-n, ahol még számtalan meglepetés várja a nézőket.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#RTL Klub#rtl#top10#emlék#pillanat#Videó#nézettség

Címlapról ajánljuk