Éjjel-Nappal Budapest

Gábor még mindig érez valamit Vivi iránt?

rtl.hurtl.hu

2022. február 21. 21:50

A férfi teljesen maga alá kerül, amikor meglátja Vivit az exével. Alig tudja leplezni féltékenységét.

Gábor továbbra is igyekszik elfojtani a Vivi iránti érzelmeit, de képtelen úrrá lenni a féltékenységén, amikor a lány beállít az Albérletbe Farkassal. Nem sokkal később kirobban a vita Gábor és Vivi között, ami Lali és Joe figyelmét sem kerüli el. Ennek ellenére Gábor még mindig azt állítja, hogy már elmúltak az érzései Vivi iránt.

Tivadart reggel üldözőbe veszi egy férfi, akit a srác véletlenül leöntött kávéval. Tivadar a Frufruban bújik el, Szofi pedig kitessékeli a dühös férfit. Este a farsangi buliban ismét összefutnak a férfivel, aki egyből kikezd Szofival. Tivadar egyből barátnője védelmére kel:


Kíra alig várja a közös jövőt Milánnal, de nem sokkal később a régi aggodalmak újra felszínre törnek a fodrászatban, amikor Tivadar emlékezteti arra, hogy a közös életük Milánnal várhatóan kényszerűen rövid életű lesz. A lány kiönti a szívét Teklának, majd elhatározza, hogy nyíltan beszél Milánnak az aggodalmairól. Amikor azonban a fiú egy igazán romantikus gesztussal kedveskedik menyasszonyának, a lány nem tudja rávenni magát, hogy őszintén elmondja az érzéseit Milánnak.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#gábor#vivi#joe#lali#tivadar#szofi#kíra#tekla#milán

Címlapról ajánljuk