Éjjel-Nappal Budapest

Danit és édesapját összehozza egy közös akció

rtl.hurtl.hu

2022. február 7. 21:50

Jocó egy komoly meglepetéssel szeretne jó pontot szerezni fiánál, Milán pedig elhatározza, hogy kiáll barátai elé és elmondja az igazságot.

Milán és Karesz állandóan buliznak, ami Teklának kezd egyre gyanúsabb lenni. Kíra, ígérete ellenére, elmondja barátjuknak az igazat szerelméről. Tekla ezek után segít meggyőzni Milánt, hogy a többieknek is meséljen a betegségéről. A fiú belemegy, azzal a feltétellel, hogy csapnak egy óriási bulit a Lakóhajón. Összejön a társaság, de mindenki meglepetésre számít, Tivadarnak pedig meggyőződése, hogy Milán megkéri Kíra kezét. A hír elterjed a barátok körében, így a vidám bandát még nagyobb sokként éri, mikor barátjuk bejelenti, hogy meg fog halni. Milán kerülni szeretné a sajnálkozó tekinteteket, ezért lelép egy rövid időre.

 

Kornél barátai még mindig mérgesek a fiúra, amiért tönkretette Livi festményét, a témát viszont félbeszakítja egy óriási meglepetés. Danit egy autó várja a lakása előtt, amit édesapja ajándékként szánt a szülinapjára. Amikor a fiú megpróbál beszélni Jocóval, húgai elmesélik, hogy két fiatal srác ellopta a kerékpárjaikat. Dani és Jocó utána járnak a dolognak és vissza is szerzik a bicikliket. A srác úgy érzi, ez az eset kicsit közelebb hozta őt édesapjához és jó úton haladnak, hogy újra normális család lehessenek.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtlii#dani#milán#kíra#karesz#joe#gábor

Címlapról ajánljuk