Éjjel-Nappal Budapest

Mesi Evelinnek: Rohadt nagyot csalódtam benned

rtl.hurtl.hu

2022. január 17. 21:50

Vivi mindent megtesz, hogy kitoljon Evelinnel, és mesteri ármánykodásával sikeresen összeugrasztja Evelint és Mesit. 

Vivi egész nap kóstolgatja Evelint, ráadásul amikor félreérthető helyzetben találja a lányt Bencével, kicsapja a balhét. Mesi nekiesik Bencének, majd később barátnőjét is kiosztja. A kétségbeesett Evelin este kérdőre vonja Vivit, aki kimutatja a foga fehérjét: „A következő tervem az, hogy mindenki megutáljon”

Milán korábbi utasai bosszúból megrongálják a srác taxiját. Miközben Milán, Karesz és Kíra menekülésre kényszerítik a rongálókat, Kíra véletlenül fejbe dobja Milánt az egyik festékes palackkal. A srác kórházba kerül, és bár makkegészségesnek érzi magát, az MR-vizsgálat után teljesen lesokkolódik:

 

 

Joe már reggel bosszankodik, hiszen Lali és Brúnó veszekedésére ébred. Rendet teremt az albérletben, és ezek után abban reménykedik, hogy végre megint nyugalom lesz a lakásban. Amikor azonban Brúnó és Tivadar nem sokkal később megtudja, hogy Kíra nem tér vissza többé a közös albérletükbe, hatalmas bajba kerülnek. Joe vigasztalni próbálja a kétségbeesett Brúnót, de rá kell jönnie, hogy nagyon súlyos a helyzet.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#evelin#mesi#vivi#bence#milán#karesz#kíra#joe#lali#brúnó#tivadar

Címlapról ajánljuk