Éjjel-Nappal Budapest

Gábor és Brúnó kibékülnek

rtl.hurtl.hu

2022. január 10. 21:50

Miközben Lali és a barátai kirándulni mennek, Virág egy ismeretlen fiúcsapattal ismerkedik meg a T.É.R.-ben…

Gábor és Brúnó teljesen eltévednek a barlangtúrán. A feszültség egyre inkább a tetőfokára hág a sötétben, és a két férfi között kirobban a veszekedés. Amikor azonban a klausztrofóbiás Brúnó balesetet szenved, Gábor egyből a segítségére siet. Végül szerencsésen megtalálják barátaikat, és a nap végére úgy tűnik, szent a béke közöttük.

Virágnak görcsbe rándul a gyomra Lali fájdalmas vallomásától: „Én nem ezt a lányt szerettem meg”. Ráadásul mivel a srác úgy érzi, nincs közös jövőjük, szakít a menyasszonyával. Tamara próbálja meg jobb kedvre deríteni Virágot, aki végül összeszedi magát, és később a T.É.R.-ben megismerkedik egy fiúbandával. A srácok fel is viszik a lakásukra a részeg lányt:

 

 

Farkas reggel elnézést kér Vivitől, de a lány egy pillanatig sem hajlandó megbocsátani. Sőt, a rendőrségre is elmegy, de a férfi már az épület előtt várja. Vivi ekkor alkut köt Farkassal: nem tesz feljelentést, ha a férfi kifizeti testvére adósságát, és kinevezi a lányt a Show Girls új menedzserének. Farkas belemegy a dologba, Vivi pedig fejest ugrik az új kihívásba. Az esti buli azonban nem várt fordulatot vesz.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#lali#virág#gábor#brúnó#tamara#vivi#farkas

Címlapról ajánljuk