Éjjel-Nappal Budapest

Bence áldását adja Mesi és a szomszéd fiú viszonyára

rtl.hurtl.hu

2021. december 9. 21:50

Toni kikosarazza Kornélt. Vivi és Karola összevesznek. Bence meglepi Mesit.

Toni és Dani visszamennek az elhagyatott épülethez, hogy megnézzék, ahogy Robiékat elfogják a rendőrök. Miután hazaérnek, a lánynak eszébe jut Kornél és rögtön faképnél is hagyja szerelmét, hogy tisztázza az érzéseit volt barátjával. Mikor megérkezik az Albiba, a srác nagyon megörül Toninak, de a szerelmes fiúnak ismét csalódnia kell.

Vivi elhatározza, hogy mindent megtesz azért, hogy Farkas beleszeressen. Karola védeni próbálja barátnőjét, ezért megkéri a férfit, hogy ne játszadozzon a lány érzéseivel. Vivi szeretné bebizonyítani kiszemeltjének, hogy ő is csak szexre vágyik, de a Klub tulaja visszautasítja az ajánlatot, miután megtudja Karolától az igazságot. A lány kiborul, mert úgy érzi, barátnője hátbaszúrta őt.
 


Bence és Mesi durván összevesznek, ami után a srác szóba sem akar állni barátnőjével. A lány próbálja kimagyarázni a félreérthető szituációt Nándival, de barátja faképnél hagyja. Később Bence kezdeményezi a beszélgetést, a lány pedig bevallja szerelmének, hogy nagyon is vonzódik a szomszéd fiúhoz és jól érzi magát vele, ezzel szemben kettejük kapcsolata Bencével ellaposodott. A fiú reakciója megdöbbenti Mesit.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#toni#kornél#dani#vivi#karola#farkas#mesi#bence#nándi

Címlapról ajánljuk