Éjjel-Nappal Budapest

Milánék érzelmes búcsút vettek Bellától

rtl.hurtl.hu

2019. szeptember 25. 20:10

Ákosnak lehetősége nyílt visszatérni régi szenvedélyéhez, a focizáshoz. Bella váratlan ajánlatot kapott. Alesszia félt, hogy máris elszúrta az új munkáját.

Ákossal reggel madarat lehetne fogatni örömében, hiszen végre megkapta az engedélyt, hogy újra focizzon. Norbi buzdítására mindjárt be is száll a Margitszigeten focizó srácok közé. Kezdetben kimondottan élvezi a játékot, de hamarosan azzal szembesül, hogy a lábát óvva igyekszik kerülni a párharcot. Egy őt ért szabálytalanság után teljesen kiakad, és dühösen otthagyja társait…

Nézd meg itt, ahogy Norbi próbálja megállítani a csalódott és dühös Ákost!

Milán reggel Bella mellett ébred. Akaratlanul is csalódott lesz, mikor nem tudnak beszélgetni. Bellát Pécsről keresik telefonon, és Milán felháborodására úgy dönt, elköltözik Budapestről, és Pécsett próbálja ki magát, mint rapper. Miközben Karesz támogatja Bellát a döntésében, Milán nem akarja, hogy a lány egyszerűen csak úgy lelépjen, és felajánlja neki, hogy elkíséri őt.

Nézd meg itt, ahogy Milán megnyílik Karesznak a Bellához fűződő érzelmeiről!

Alesszia reggel döbbenten veszi észre, hogy a divattervezőtől kapott ruhája borzalmas állapotban van. Megpróbálja visszaállítani a ruha eredeti állapotát, de hiába, nem tudja megvarrni. A legrosszabbra számítva elmegy Stefi showroomjába, ahol Alesszia meglepetésére Stefi egyáltalán nem veszi zokon a történteket. Sőt, megkéri Alessziát, hogy segítsen neki a gyerekével kapcsolatban, mivel Heléna cserben hagyta őt.

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#búcsú#költözés#norbi#ákos#alesszia

Címlapról ajánljuk