Éjjel-Nappal Budapest

Dia kirabolta Tamás lakását

rtl.hurtl.hu

2019. április 17. 22:40

Evelint és Laurát váratlan meglepetés érte. Dia beköltözött egy elhagyott épületbe. Bagoly bizonyítani akart.

Evelin szeretné valahogy feldobni Laurát, aki egyre feszültebb a lakótársai között és folyamatosan csak Dávidra gondol. Azt javasolja, hogy töltsenek el együtt egy csajos napot. Az utcán sétálva belebotlanak egy gazdag nőbe, aki elhagyja a nevére szóló platinakártyáját. Evelin a kártya tulajdonosának adva ki magát, Laurával együtt bemegy a hotelbe és kihasználják a szálloda összes luxus lehetőségét, amire a kártya szolgál. Ám a csalás hamar kiderül, így kénytelenek elmenekülni a szállodából.
 


Dia belelkesedik, amikor a barátaival kitalálja, hogy egy elhagyott épületbe költözik. Tamás ezt határozottan ellenzi és közli Diával, hogy felejtse el az ötletet.. Dia nem hagyja annyiban a dolgot, és összepakol egy csomó cuccot Tamás lakásából, hogy be tudják rendezni az új lakóhelyüket. De ez alkalommal alábecsüli Tamást, aki megjelenik Dia új lakhelyén és közli a lánnyal, hogy elküldi az apjához, ha nem hajlandó együttműködni vele.
 


Bagoly reggel még igyekszik erősnek mutatkozni, és a Boldizsárral történt szakítás után megpróbálja legyűrni a bánatát. Hogy magának is bebizonyítsa, hogy Boldizsár nélkül is tud boldogulni, jelentkezik egy énekes castingra. A kezdeti siker után azonban hidegzuhanyként éri, amikor nem őt választja ki a banda. Bár úgy tesz, mintha nem érintené érzékenyen a vereség, amikor azonban Bence este vigasztalni és nyugtatni próbálja, kiborul és sírva fakad.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#laura#szálloda#dia#erika

Címlapról ajánljuk