Éjjel-Nappal Budapest

Flóra döntése miatt végleg bezárhat a fodrászat

rtl.hurtl.hu

2019. április 11. 22:40

Flóra úgy döntött, bezáratja az új fodrászatot. Bagoly aggódott az eltűnt Boldizsárért. Orsi próbálta elfolytani féltékenységét.

Flóra fájó szívvel arra az elhatározásra jutott, hogy feloszlatja az újjáalakított fodrászatot, hogy visszaadhassa az apjának a pénzt, amiért az annyira megbántotta. Sem a megbántott kollégái, sem a vigasztalhatatlan apja nem tudja erről lebeszélni. Szofi az ereje végét járja, és végül Tamást kéri meg, hogy próbáljon beszélni a lánnyal. Először úgy tűnik, hogy ő sem jár sikerrel, de végül sikerül neki kicsit elterelni a figyelmét.
 


Bagoly ki van akadva, mert tegnap óta nem hallott Boldizsárról, és reggel kétségbeesésében úgy határoz, hogy elmegy hozzá, és megnézi, mi van vele. Legrosszabb félelmei igazolódnak be: Boldizsár magatehetetlenül hever a földön. Erika dönt: szakít Boldizsárral, hisz Később a fiú elmegy hozzá, hogy visszaszerezze, ám mikor Bagoly kitart a döntése mellett, Boldizsár mérgesen leszámol vele, és azt mondja, hogy nélküle soha nem lesz sikere a zenei pályán.
 


Orsi reggel nagyon örül Andrénak, aki újra fellépésre készül. Elfojtja a rossz érzéseit, mert azt hiszi, hogy nincs más nő a fiú életében. Bár Bori próbálja megértetni vele, hogy a csábítás Andrénál úgyszólván a munka része, Orsi makacsul hisz benne, hogy a szerelem kölcsönös. Megakarja lepni Andrét, ezért később elmegy a fellépésére is. A fellépés után egy bensőséges pillanat alakul ki közöttük azonban egy nem várt fordulat miatt Orsi megalázva érzi magát.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#flóra#bence#boldizsár#erika#drog#orsi

Címlapról ajánljuk