Éjjel-Nappal Budapest

Bori segítségétől függ Tamás kirúgása

rtl.hurtl.hu

2019. február 25. 21:40

Kareszék megérkeztek Heiligenblut-ba. Bence féltékeny lett. Tamás kiszolgáltatott helyzetbe került.

Karesz és Milán a hétvégén megérkeztek Heiligenblut-ba. Hétfő reggel Karesznek segítenie kell Mesinek a fotózásán, így Milán kénytelen felvenni a baby szitter szerepét. A reggeli készülődés közben Karesz és Mesi újra majdnem megcsókolják egymást. A délelőtti megbeszélésen részt vesz a fiatal jóképű fotós, aki kikezd Mesivel, ami Karesznek nem tetszik. Féltékenysége csak fokozódik a nap folyamán a fotózás alatt, és utána, mikor Mesi jókedvűen elfogadja a fotós meghívását egy italra. Milán nem érti, hogy a barátja miért van kiakadva azon, hogy Mesi jól érzi magát.
 


Bence rosszkedvű, mert egyáltalán nem örül, hogy még mindig Szofiéknál lakik. Mikor Roland összehívja a ház volt lakóit, hogy bejelentse, ő harcolni akar, hogy vissza tudjanak menni, Bence reménykedni kezd. Ám mikor Erika hallani sem akar az egészről, Bence roppant csalódott lesz. Közben összefutnak Boldizsárral, Erika volt barátjával. Erika hihetően biztosítja Bencét arról, hogy Boldizsár már a múlté.
 


Tamás borzalmasan szorult helyzetbe kerül, mikor kénytelen bevallani Bécy-nek, hogy eddig még semmit nem sikerült elintéznie a hamarosan megrendezésre kerülő rendezvényre. Tamásnak pedig így nincs más választása, mint megkérni a klub táncoslányait, hogy lépjenek fel ők egy exkluzív új show-val. A lányok először visszakoznak, ám mikor megtudják, hogy Tamás állása a tét, kihasználva a helyzetet, sarokba szorítják a srácot.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#rendezvény#mesi#csók#heiligenblut#bence#erika#bécy-ház

Címlapról ajánljuk