Éjjel-Nappal Budapest

Karesz teljesen összeomlott, mert Karolina nem akar hozzá költözni

rtl.hurtl.hu

2019. január 30. 21:20

Karesz lépni próbált Karolina befogadásának ügyében. Szofi szíve megesett Tamarán. Laura összeveszett a főnökével.

Karesszel felveszi a kapcsolatot a nagynénje, aki szeretné ha Karesszal együtt beszélnének Renátával arról, hogy ott kell hagynia Vilmost. Miután Renáta kijelenti Karesznek, hogy Vilmossal akar maradni, és nem helyesli, hogy Karolina a lakóhajóra költözzön, Karesz úgy dönt, hogy saját szakállára cselekszik, és elhozza Karolinát a nevelőszülőktől. Karolina azonban semmiképp nem akar Kareszhez költözni.
 


Tamara, miután felmondott az esküvőszervező irodánál, nagyon le van törve. Szofi szolidaritásból úgy dönt, hogy részmunkaidőben visszaveszi Tamarát a fodrászatba. Flóra azonban fél, hogy elveszíti az állását. Tamara összeveszik vele, de mikor aztán titokban megtudja, hogy Szofi nem is engedhet meg magának egy újabb fodrászt, önszántából a távozás mellett dönt. Később felmegy Joe-hoz, hogy nála találjon vigaszt.
 


Laura reggel megkapja az elkészült edzés videót, és nagyon izgatott, mert délután fel szeretné tölteni a netre. Túlórázás miatt azonban összeveszik a főnökével, majd miután a videó véletlenül a főnök kezébe kerül, az dühében, mert Laura nagyképűen beszólt neki, azonnali hatállyal felmond a lánynak. Laura erre bizonyítani akar a főnöke és a terem tulajdonosa előtt, ami azonban kellemetlenül sül el. Laura meg van győződve róla, hogy totál elszúrt mindent, de a tulajdonos látja Laurában a lehetőséget, és végül megtarthatja az állását.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#család#szofi#laura#fitness

Címlapról ajánljuk