Éjjel-Nappal Budapest

Joe megtalálta Ádám valódi gyilkosát?

rtl.hurtl.hu

2019. január 25. 21:20

Joe visszatért Ádám halálának helyszínére. Bence megpróbált közelebb kerülni Erikához. Milán megismerte Natit, Mesi kolléganőjét.

Joe agresszíven viselkedik, amikor az ügyvédje az Ádám halálával kapcsolatos emlékei között kutakodik. Végül Joe belemegy, hogy visszamenjenek a tett helyszínére, hátha újraélednek az emlékei. A bejárás során azonban Joe zaklatottan kimenekül Ádám lakásából és belebotlik Ádám szomszédjába, aki azon idegeskedik, hogy tegnap is itt ólálkodott a ház körül Ádám egyik haverja. Joe szimatot fog és az ügyvédjével együtt felkeresik Renit, aki kelletlenül bár, de megad pár nevet Ádám társaságából.
 


Bence reggel próbálja felhívni magára Erika figyelmét, a lány azonban rosszkedvű, mert egy idegesítő zenekari próba vár rá. Amikor még az új felszerelést is neki kell elhoznia a zenésztársainak, Bence megragadja az alkalmat, hogy segítsen neki és elkísérje. Bence ideges lesz a próbateremben, mert a zenekar tagjai megzavarják kettejüket, amikor épp egy romantikus pillanatot élnek meg. A próba után Bence meghívja Erikát a K.E.R.T-be. A bárban azonban Bence féltékenykedni kezd, amikor két pasi ráhajt Erikára..
 


Milán oda meg vissza van, amikor Mesi bemutatja neki a szexi kolléganőjét, Natit. Bár Mesi megtiltja a fiúnak, hogy ráhajtson a lányra, Milán addig udvarol neki, amíg sikerül rávennie Natit, hogy randizzon vele. Amikor azonban Nati először elneveti magát, Milán úgy érzi, borzasztóan gyűlöli ezt a nevetést, bár ez elvileg nem lenne annyira lényeges kérdés. Csak Mesi kedvéért hajlandó elmenni a randira.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#gyilkosság#nyomozás#bence#erika#féltékenység#randi#csók

Címlapról ajánljuk