Éjjel-Nappal Budapest

Veszélybe került Tamás és Szofi házassága?

rtl.hurtl.hu

2019. január 3. 20:40

Bécy és Annabella közös programra mentek. Szofi visszautasíthatatlan üzleti lehetőséget talált. Erika összehozta a Bécy-ház lakóit.

Szofi és Tamás megegyeztek, hogy a mai nap csak az övék. Tamás titokban abban bízik, hogy lehetősége lesz ismét szóba hozni a családtervezést. Ám Tivadar kísértésbe hozza Szofit, mivel rábukkant egy kiadó üzletre, ami tökéletesen megfelelne egy második fodrászat helyszíneként. Szofit egyre jobban foglalkoztatja a bővítés, ezért a mit sem sejtő Tamással séta közben az üres üzlethelyiség felé veszi az irányt. Amikor kiderül a turpisság, Tamás nagyon begurul, hiszen egyrészt Szofi megszegte az ígéretét, másrészt pedig úgy néz ki, hogy a lány számára minden más fontosabb, mint a gyermekvállalás.
 


Isabelnek esküvői ruhapróbára kell mennie, és azt javasolja Annabellának, hogy addig látogassa meg a Széchenyi fürdőt. Bécy gálánsan felajánlja, hogy elkíséri a leendő anyósát. Miközben Isabel azon aggódik, hogy esetleg visszájára sül el az igyekezete, hogy Bécyt és Annabellát összeboronálja, Bécy és Annabella a gőzfürdőben, meglepő módon jól kijönnek egymással. Ám később Annabella véletlenül a fültanúja lesz, hogy Bécy milyen lekezelő hangon nyilatkozik róla, amin felháborodik és felpofozza a férfit. Hazarohan és dühösen kitálal a lányának, majd választás elé állítja Isabelt: vagy ő, vagy Bécy!
 


Erikának lehetősége adódik, hogy kiköltözzön a házból. De éppen aznap, amikor ezt közölni akarja a többiekkel, Orsi annyira le van lombozódva, hogy Bagoly nem hozakodik elő a jó hírrel, hanem inkább vigasztalni próbálja a lányt. Segít neki megjavítani az ágyát, illetve egy új ágyat készíteni, miközben önbizalomerősítő tanácsokkal látja el Orsit. A szerelési munkák hamarosan az összes lakótársat lázba hozzák. Mindenki beleveti magát a munkába.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#szofi#házasság#bécy#isabel#erika

Címlapról ajánljuk