Éjjel-Nappal Budapest

Fény derült Marci titkára

rtl.hurtl.hu

2018. december 10. 21:40

Roland megtudta, hogy Bori mégis Ákossal tart. Karesz összeveszett barátaival. Marci félreértette Bencét.

Roland reggel megtudja Boritól, hogy a lány Ákossal Berlinbe költözik. Rolandot ez nagyon rosszul érinti, és mindenáron vissza akarja tartani Borit, de a lány már meghozta a döntését, és nem hajlandó azt megmásítani. Kétségbeesésében Roland elmondja Ákosnak, hogy Bori lefeküdt vele. Azt reméli, hogy ezzel annyira elbizonytalanítja Ákost, hogy az nem viszi magával a lányt Berlinbe. De hasztalan reménykedik. Borinak ugyanis sikerül Ákost meggyőzni arról, hogy Roland féltékenységből hazudott neki.
 


Karesz reggel megint hullafáradt, mivel Tedi nem aludt. Ráadásul kisebb vita tör ki a lakók között, mert a barátai azt javasolják Karesznek, hogy legalább menjen el egy egyedülálló apáknak szóló tanácsadásra, és kérjen támogatást, ő viszont erre büszkeségből nem hajlandó. Amikor később még Klaudia is azzal jön, hogy Karesz egyedül nem tud majd anyagilag boldogulni, a fiú inkább elmegy a tanácsadásra, csak hagyják őt végre békén. Karesznek be kell látnia, hogy muszáj lesz kompromisszumot kötnie ahhoz, hogy megfelelően elláthassa Tedit.
 

Bence Marcival egy jó kis tesós napot akar eltölteni, de öccse összejövőben van egy táncos lánnyal, Eszterrel. Marci kedvéért Bence is elkíséri az öccsét a tánciskolába, ahol kiderül róla, hogy Bence nem éppen a táncparkett ördöge. Eszter kikezd Bencével, a fiú azonban visszautasítja őt. Később aztán a bárban Eszter ismét felbukkan Marci kíséretében, majd Marci egy félreérthető szituációban találja Bencét és Esztert, és azt hiszi, hogy Bence ismét le akarja csapni a kezéről a nőjét, amiért nagyon kiakad a bátyjára. Este megjelenik Tamásék lakásán Éva, Marci anyukája és kiderül, hogy Marci rendszeresen lóg a suliból, és emiatt kirúgták az iskolából.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#bori#szerelem#költözés#munka#marci#család#vita

Címlapról ajánljuk