Éjjel-Nappal Budapest

Bori Erikával pótólná Karolát?

rtl.hurtl.hu

2018. november 20. 21:40

Karesz túlterhelte magát. Bori új barátnőre talált Erika személyében. Szofi meglepetést szervezett Tivadarnak.

Karesz reggel bemegy a műhelybe dolgozni, amíg Milán és Győző vigyáznak a kis Tedire. Karesz munka közben másra sem tud gondolni, mint a fiára. Milán és Győző eközben sehogy sem tudja megetetni a kicsit. Klaudia épp egy bizarr helyzet közepébe csöppen, mikor váratlanul megjelenik a hajón, és aggódni kezd a kicsiért. Felajánlja a segítségét Karesznek, amit a túlterhelt apuka félreért, és azt hiszi, hogy Klaudia el akarja venni tőle a gyerekét.
 


Borira nagy hatással van Erika, a vagány énekesnő, akit tegnap a klubban ismert meg. Mindenáron marasztalni akarja Erikát a házban, kimossa a lány ruháit, és még reggelit is készít neki. Aztán csalódott lesz, amikor Erikának tényleg mennie kell. Később Bori ismét találkozik Erikával a klubban, és sikerül elérnie Bécynél, hogy legalább a gázsijuk egy részét kifizesse az énekesnőnek. Erika hálából meghívja Borit a zenekari próbára.
 


Szofi meglepődik, mikor Tamáson keresztül megtudja, hogy ma van Tivadar születésnapja. Tivadar bevallja neki, hogy a 15. szülinapi bulijára nem ment el senki, és ő azóta nem tartja meg a születésnapját. Szofi elhatározza, hogy csinál egy meglepetésbulit barátjának. Ellopja Tivadar jegyzetfüzetét, és meghívja a legjobb barátait – legalábbis azt hiszi, mert később teljesen megdöbben, mikor kiderül a listáról, hogy az a Tivadar által gyűlölt ismerősök neveit tartalmazza, akik Tivadar meggyőződése szerint csak rosszat akartak neki.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#gyermeknevelés#születésnap#szofi#zenekar#bori

Címlapról ajánljuk