Éjjel-Nappal Budapest

Evelin és Isabel végre kibékültek

rtl.hurtl.hu

2018. október 9. 22:00

Joe megnyílt Reninek. Evelin aggódni kezdett az apjáért. Karesz elkezdett felkészülni a szülésre.

Miután Bécy tegnap rosszul lett a klubban, Evelinnek lelkiismeret furdalása van, hogy nem törődik az apjával. A frusztráltságát Evelin Isabelen vezeti le és végül felszólítja a lányt, hogy tűnjön el az életükből, ami még inkább feldühíti Bécyt. Később újra összeveszik az apjával, aki a rossz állapota ellenére ismét be akar menni a klubba. Evelin Tamással akar beszélni, de ledöbben, amikor meglátja, hogy Isabel takarítói munkát akar vállalni a klubban.
 


Joe reggel még mindig össze van törve, mivel Orsi elment Zsuzsával Budapestről. Elkeseredettségében ellöki magától Renit, amit Dalma később aggódva szóba hoz előtte. Joe megvallja neki, hogy emögött az a félelme áll, hogy elveszíthetni Renit, ahogy sokan másokat is az életében, akiket szeretett.
 


Amikor Lilinek hirtelen görcsei támadnak, Karesz nagyon aggódni kezd és már attól tart, hogy valami nincs rendben a babával. A szülésznő megnyugtatja őket, de azt is elmondja, hogy a jósló fájások már a nemsokára bekövetkező szülést jelzik. Karesz megrémül, hiszen eddig még egyáltalán nem foglalkozott azzal, hogyan fogja bevinni Lilit a kórházba, ha komolyra fordul a dolog. Ezért lepróbálja az utat a „terhes” Milánnal a kórházig.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#reni#vita#evelin#isabel#bécy#békülés

Címlapról ajánljuk