Éjjel-Nappal Budapest

Veszélyben lehet Lili babájának az élete

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 18. 22:00

Isabel és Bécy beköltöztek Tamáshoz. Lili aggódni kezdett a babáért. Laura megmozgatta Gábort a műtétje után.

Lili aggódni kezdett, amikor kiderült, fenn áll az esélye annak, hogy babáját császármetszéssel kell megszülnie.  Szerencsére kiderül, hogy az ijedtségük alaptalan, ám Lili a történtek hatására folyamatos önmarcangolásba kezd és Annának önti ki a szívét.  Sírva bevallja Annának, hogy attól fél, hogy rossz anya lesz, mert tegnap nem vette észre, hogy valami baj van a babával.
 


Reggel Isabel a hotelben újra felhozza Bécynek a költözést, és miután sarokba szorul, Bécy kénytelen belemenni, hogy még ma Tamásékhoz költözzenek. Később megjelennek Tamás lakásán, ahol csak Marci és Bence vannak otthon. A két srác először megdöbben, majd mikor megjelenik Isabel, vágyakozva követik mindenhova, és lesik a kívánságát. Bécy élvezi a helyzetet, hogy van két kis szolgája, és velük rendezteti be a szobáját, de Isabel előtt úgy tesz, mintha Bencét és Marcit „unokaöccseivé” fogadná.
 


Gábor, miután kiengedték a kórházból folyamatos fájdalmakkal küzd, mert a zsírleszívás a vártnál jobban megviselte, ráadásul a kompressziós ruha, amit viselnie kell roppant kényelmetlen. Laura azonban felrázza Gábort, és együtt végzik el az orvos által előírt kötelező mozgást. Laura és Gábor az együtt töltött idő alatt egyre közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor azonban Gábor véletlenül megerőlteti a hasát, amikor Laurának segít, vége szakad az idilli hangulatnak.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#lili#terhesség#kórház#isabel#bécy#hazugság#költözés#marci#bence#laura#gábor#műtét#torna

Címlapról ajánljuk