Éjjel-Nappal Budapest

Dani súlyos balesetet szenvedett

rtl.hurtl.hu

2018. szeptember 6. 22:00

Tamara kémkedni kezdett üzleti versenytársai után. Joe és Reni randira mentek. Lili izgatottan várta Dani hazatértét.

Mivel Tamara egyfolytában arra panaszkodik, hogy hiányzik az ütős alapkoncepció leendő esküvőszervezői vállalkozásához, Tivadar azt javasolja neki, hogy kémlelje ki versenytársait, hátha akkor eszébe jut valami. Tamara jónak találja az ötletet, de amikor első konkurenséről kiderül, hogy az egy pénzsóvár üzletasszony, csak az lesz világos számára, hogy mit nem akar csinálni.
 


Joe reggel vidáman indítja a napot, mivel ma lesz első randija Renivel. A találkozóra még egy kis mozit is kibérelt kettejük számára. Jól is indul a dolog, ám amikor Reni összefut eltitkolt múltjának egy régi tanújával, csapot-papot hátrahagyva elmenekül. Joe végül nagy nehezen kiszedi a lányból, hogy Norbert az exe volt, aki kegyetlenül kihasználta őt, miután Ő annak idején elmenekült otthonról. Joe majd felrobban a dühtől, amikor meghallja, mit művelt Norbert Renivel, ezért felkeresi a férfit, és megfenyegeti: Maradjon távol Renitől! De Norbert Joe figyelmeztetésével mit sem törődve, mégis felbukkan az éjszakai bárban.
 


Lili lázasan készülődik, mert ma végre hazajön Dani és ismét együtt lehetnek. Ám amikor hiába várja Danit a megbeszélt helyen, Lili egyre jobban aggódik. Megpróbálja felhívni a fiút, de legnagyobb döbbenetére egy rendőr veszi fel a telefont, aki közli vele, hogy súlyos baleset érte Danit.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#TIvadar#esküvőszervezés#reni#ex#exbarát#lili#gázolás

Címlapról ajánljuk