Éjjel-Nappal Budapest

Marci: „Ha apám meghal, az az én hibám…”

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 21. 21:30

Tamara összeomlott a Teóval történtek után. Marci és Bence közelebb kerültek egymáshoz Teó balesete után. Dani és Lili közösen mentek el vásárolni.

Tamara rettenetes lelkiállapotban van, mert Teó még mindig nem került elő, ráadásul Tamás lakásában is támadások érik, mert még Szofi is őt hibáztatja a balesetért. Joe magával viszi Tamarát a saját lakásába, majd amikor ott meglátja Tamara a neki vásárolt jegygyűrűt, és a férfi ismét közeledni próbál hozzá, Tamara besokall és Gyöngyihez menekül. Joe, akit otthon Bence és Orsi támad le a Teóval történtek miatt, elmegy Tamarához, és megpróbál vele még egyszer beszélni.
 


Miután Marci tudomást szerez Teó eltűnéséről, teljesen összezavarodik, és felkeresi a „tetthelyet”. Amikor Bence is megjelenik ott, a két testvér az apjuk feltételezett tragédiája kapcsán közelebb kerülnek egymáshoz. Amikor Tamás és Szofi is odamennek, hogy a két fiú mellé álljanak ebben a nehéz órában, Marci besokall Tamás, Szofi és Bence „képmutató” viselkedésétől és elmenekül. Teó bárjába megy, ahol megjelennek Gekkó, a pókerjátékos.
 


Dani reggel meglepve fogadja el Lili ajánlatát, hogy együtt vásároljanak karácsonyi ajándékot a férfi anyjának. A nézelődés közben jól szórakoznak és barátként egész közel kerülnek egymáshoz. Amikor azonban Dani flörtölni kezd a pénztárosnővel, Lilinek odavan az egész napja. Miközben a lány Mesinél sírja el a bánatát, hogy még mindig nem tudta kitörölni Danit a szívéből, a férfi ezzel párhuzamosan azon töpreng, hogy talán még sincs teljesen túl Lilin, ugyanis nem tudja rávenni magát, hogy felhívja a pénztárosnőt.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#eltűnés#gyász#marci#bence#testvérek#dani#lili#vásárlás#újrakezdés#szakítás

Címlapról ajánljuk