Éjjel-Nappal Budapest

Bori befogadta Annát a Bécy-villába

rtl.hurtl.hu

2018. augusztus 15. 21:30

Bori felkereste Annát. Bence aggódása a testvéréért fokozódott. Evelin segíteni próbált Laurának, hogy legyőzhesse a félelmeit.

Bori először megkönnyebbül, amikor reggel az ágyában találja Rolandot. Ám amikor az elmeséli, hogy a tegnapi napot Anna betegágyánál töltötte és ezért ültette őt fel a randin, Borin ismét felülkerekednek a félelmei, hogy elveszítheti Rolandot, ezért felkeresi Annát a kórházban és kiosztja, hogy ne közelítsen Rolandhoz. Ám amikor Bori rájön, hogy Anna mind fizikailag, mind lelkileg borzalmas állapotban van, együttérzése felülkerekedik a félelmén. Túllép önmagán és magával viszi Annát a Bécy-házba.
 


Bence nagyon aggódik Marci miatt, miután az tegnap megtudta, hogy a bátyja és Orsi között már akkor is volt valami, amíg ők együtt jártak a lánnyal. Emiatt Marci eltűnik, és amikor újra előkerül, előadja, hogy őt hidegen hagyja Bence és Orsi. Később Bencének rá kell jönnie, hogy Marci csak gyógyszerekkel és alkohollal tompított a fájdalmán.
 


Amikor Evelin megtalálja Laura pályázatát egy magazinhoz, a lány kifogásokba menekül, hogy miért nem küldte még el. Evelin bíztatása végül lebontja a Laura által felépített falat és kétségbeesésében megosztja a félelmeit barátnőjével. Ha a magazin most visszautasítja és szertefoszlik az álma, akkor nem marad semmije. Evelin ezért úgy döntött, segít Laurának és leszervezett számára egy profi fotózást, hogy bővíthesse a portfólióját.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#anna#bence#marci#vita#részegség#részeg#evelin#laura#fotózás#modell

Címlapról ajánljuk