Éjjel-Nappal Budapest

Ayse: „Végre visszakaptam azt a Milánt, akibe beleszerettem…”

rtl.hurtl.hu

2018. július 19. 21:30

Joe kibékítette Dalmát és Gábort. Bencének apját és Marcit is jó útra kellett terelnie. Milán megpróbálta megtalálni Ayse-t.

Milán reggel teljesen depressziós és képtelen egy falatot is lenyomni a torkán, csak arra tud gondolni, hogy mennyire hiányzik neki Ayse. Elhatározza, hogy a döneres előtt éhségsztrájkkal szedi ki Ayse testvéreiből, hogy hol van a lány. Milán akciója azonban nem bizonyul sikeresnek, de kiderül, hogy Fatih és Hakan se tudják, hol van Ayse. Ekkor Karesz kihallgat egy telefonbeszélgetést Fatih és Ayse között és Milán ráveszi a fiúkat, hogy hozzák oda Ayse-t egy megbeszélt helyre.
 


Reggel még mindig nagyon feszült a hangulat Dalma és Gábor között, miután Gábor tegnap elhívta Dalma exét Budapestre. Ám Joe segítségével, aki estére egy kisebb bulit tervez az albérletben, gyorsan elfelejtik a vitájukat, habár Dalma ismét kénytelen hazudni Gábornak, hogy elterelje a fiú figyelmét arról, hogy lefeküdt Laurával. Ám miközben később Dalma segít Joe-nak a buli előkészítésében, Gábort meglátogatja Mariann a műhelyben, aki végül elárulja neki, hogy Dalma lefeküdt Laurával.
 


Bencének reggel csak egy durva fejmosással sikerül megakadályoznia, hogy Marci lógjon a nyári iskolából, majd elmegy Teóhoz, aki az albérletből való kirúgása óta a bárjában héderel és rendszeresen leissza magát. Bence, aki Teó ilyen viselkedését már ismeri, megtudja Orsitól, hogy Marci nem tartotta magát a megállapodásukhoz, így elmegy hozzájuk, a bárba. Miután Bence mérgesen elvitte Marcit az iskolába, végre meg akarja mondani az apjának, hogy attól tart, hogy a Tamara miatti bánatába Marcit is bele fogja rángatni, ám amikor Orsi megvárja Bencét a kocsma előtt, Teó tudomást szerez a titkos szerelmükről.
 

#Éjjel-Nappal Budapest#dalma#gábor#bence#marci#ayse#vita#szerelem#verekedés#randi#meglepetés#csók

Címlapról ajánljuk