Éjjel-Nappal Budapest

Bori és Roland között újra elcsattant egy csók

rtl.hurtl.hu

2018. július 12. 21:30

Roland gyanakodni kezdett Sanyára. Joe és Tamara meghitt beszélgetésbe keveredtek. Laura és Dalma megleckéztették Gáborékat.

Amikor reggel Sanya békejobbot nyújt Rolandnak, Roland igazolva látja megérzését, miszerint Sanya emlékszik a balesetre, és most csak rossz lelkiismerete miatt akar békülni. Sanya ezt kikéri magának, mire újabb veszekedés tör ki Sanya, Roland és Anna között. Rolandot nagyon bántja, hogy Anna továbbra sem hisz neki, ezért már ott tart, hogy inkább végleg feladja. Bori is ki akar békülni Rolanddal, amibe a fiú bele is megy, hiszen a lány éppúgy tragédia áldozata, mint ő maga. Roland Bori társaságában végre felszabadul, és sikerül megfeledkeznie csalódottságáról is

Tamara reggel megint kénytelen szembenézni az anyja és a barátai kritikájával, és kiállni tervezett gyermeke mellett. Nagyon fáj neki, hogy senki sem osztozik az örömében. Amikor aztán felbukkan a fodrászüzletben, és elmeséli, mennyire szenved Joe Tamara és Teó leendő közös gyermeke miatt, Tamara nagyon megszánja az exét. Sor kerül köztük egy érzelmekben gazdag beszélgetésre, melynek során Joe, egyedüliként, áldását adja a dologra. Tamara végre úgy érzi, hogy minden jóra fordul.

Lali és Gábor reggel megint lenézően beszél a nőkről, ezért Laura, Evelin és Dalma úgy dönt, megleckéztetik őket. Feltesznek egy álprofilt az egyik randioldalra, melynek segítségével egy idősek otthonába csalják a két fiút. Amikor később a klubban két kevésbé szimpatikus alak ki akar kezdeni a lányokkal, Laura spontán módon eljátssza, hogy leszbikusok. Dalma képtelen ellenállni Laura színjátékának és megcsókolja a lányt, de mikor rájön mit tett, elmenekül. Laura igencsak meglepődik, amikor várakozásai ellenére kimondottan élvezi a csókot.

#Éjjel-Nappal Budapest#bori#roland#békülés#anna#vita#meghitt#laura#dalma#csók#szexi

Címlapról ajánljuk