Éjjel-Nappal Budapest

Joe bejelentése mindenki életét megváltoztathatja

rtl.hurtl.hu

2018. április 17. 23:00

Joe váratlan hírrel állt elő. Tamara és Teó összevesztek. Lilit aggasztani kezdte a kinézete.

Amikor Joe látszólag felvidulva tért haza, Lali gyanakodni kezdett. Követte Joey-t egy ismeretlen nővel való találkozóra, ahol azonban lebukott. Később Joe fájó szívvel bejelentette lakótársainak a döntését: eladja a lakást és vidékre költözik, hogy ott új életet kezdjen. Ezért is találkozott a nővel, aki ingatlanügynök.

A szerelem első, szenvedélyes szakasza után Tamara rájött, hogy Teónak jócskán akadnak hibái, amelyek igencsak zavarják őt. Közben Teó is kénytelen volt belátni, hogy Tamarának is vannak zavaró tulajdonságai, mint például az állandó anyáskodás, ami lassan már az agyára ment. Végül lezajlott köztük az első veszekedés, Tamara pedig sértetten elmenekült. A béküléshez vezető első lépést, végül meglepő módon Teó tette meg.

Lili boldog volt, amiért elmúltak a reggeli rosszullétei, de nem sokáig élvezhette a szabadságot, mivel Roland elkezdte heccelni, hogy milyen kövér lesz a szülést követően. Lili úgy döntött, megelőzésképpen formában tartja magát, és sportolni megy Danival. Ott azonban félreértette a fiú egyik kedvesnek szánt megjegyzését a pocakjával kapcsolatban. Mivel Lili mindenképpen vissza akarja szerezni Danit, úgy döntött, hogy terhessége ellenére fogyókúrázni fog.

#Éjjel-Nappal Budapest#bejelentés#albérlet#kapcsolat#lili#terhesség#vita#veszekedés

Címlapról ajánljuk