Éjjel-Nappal Budapest

Joe teljesen szétcsúszott a nagy pillanata előtt

rtl.hurtl.hu

2018. március 13. 21:55

Eljött Joe nagy napja. Tamást kikészült az elmaradt esküvőjük napján. Milán féltékeny lett.

Eljött Joe nagy napja: ma 500 nőt kellett megtanítania twerkelni! Gábornak hála, aki ellazította Joe begörcsölt izmait, már semmi sem állt a rendezvény útjában, csak Joe zilált idegei, amit egy kis itallal próbált meg megnyugtatni. Az alkoholnak és a fájdalomcsillapítónak hála Joe annyira szétesett, hogy úgy tűnt, nem fog tudni fellépni.

Tamás végtelenül szomorú volt, hiszen aznap lett volna az esküvője. Szofi megpróbálta megvigasztalni Tamást és ki akarta használni a még le sem mondott nászutas lakosztályt egy romantikus napra. Tamás hagyta magát erre rábeszélni, ám amikor Szofi a szállodában eljátszotta, hogy ők egy frissen házasodott pár, Tamás nagyon furcsán érezte magát. Végül, amikor Szofi túlzásba vitte a játszadozását, Tamás megbántva beolvasott neki, majd elmenekült.

Milán visszatért, és úgy döntött Ayse-val tölti a napot. Kosarazni mentek, ahol aztán megjelent a lány bátyja is, aki egyből rájött, hogy a húga és Milán egy pár. Azért, hogy ne bukjanak le, Ayse hirtelen azt állította, hogy Murattal van együtt. Milán kikészült ettől a hazugságtól.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#twerk#fogadás#szofi#nászút#ayse#hazugság

Címlapról ajánljuk