Éjjel-Nappal Budapest

Lalinak újra mulatós koncertje lesz!

rtl.hurtl.hu

2018. március 12. 21:55

Lali elhatározta, hogy koncertet ad a Bécy-klubban. Lili kikészült a rá váró abortusz miatt. Eljött a twerk fogadás napja.

Lali reggel elhatározta, hogy nem vár addig, amíg Georg felhívja, hanem besegít neki a maga módján. Felhívja Georgot, hogy engedélyt kérjen egy koncertre a Bécy-klubban, de a vonal akadozott, Lali pedig úgy értelmezte Georg szavait, hogy rábólintott a fellépésre. Bécy pedig kénytelen volt beletörődni ebbe, ezért Tamásra bízta Lalit, akit a srác totál kicsinált a szervezési ötleteivel. Lali ráadásul teljesen beleesett az új pultoslányba, Timibe.

Lili teljesen maga alatt volt a rá váró abortusz miatt. Dani ügyetlenül megpróbált lelket önteni belé, Lili azonban félreértette a fiú erősítő szavait. Azt hitte, hogy Dani csupán bűntudatból foglalkozik vele, és örülni fog, ha elveteti a babát, mert úgy végre megint megszabadulhat tőle.

Eljött a nagy twerk fogadás napja. A netes rádió felhívást intézett a nőkhöz, hogy minél többen jöjjenek el twerkelni. Teljesen váratlanul Tamara is üdvözlő hangüzenetet küldött Joe-nak, ami csak a megerősítette azt az érzését, mennyire hiányzik neki Tamara, és mennyire vágyik rá. Később a műhelyben, gyakorlás közben meghúzódott Joe a dereka, amitől nem tudott megmozdulni.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#koncert#bécy#bécy-klub#twerk#fogadás#lili#terhesség#abortusz#dani

Címlapról ajánljuk