Éjjel-Nappal Budapest

Joe: „Nem hiszem el, hogy pont velem történik ez…”

rtl.hurtl.hu

2018. március 9. 21:50

Dani és Lili tisztázni próbálták a baba kérdést. Joe főpróbát tartott. Laurát kikosarazta egy modellügynökség.

Joe reggel még optimista volt, és azt hitte, el tud érni valamit a Tamarához intézett rádióüzenettel. Amikor Tamás arra bíztatta, hogy koncentráljon a twerkes fogadásra, Joe belement, bár voltak kétségei. Mindenesetre igyekezett figyelmen kívül hagyni Teó gúnyolódását, sőt, engedett Tamás rábeszélésének is, hogy este tartson a klubban egy főpróbát. Amikor eljött a nagy pillanat, Joe nadrágja elszakadt, amitől a férfinak megint csak elege lesz az egész fogadásból.

Miután Laurát kikosarazta egy modellügynökség, elvállalt egy takarítónői munkát. Azt azonban nem tudta, hogy pont annál az ügynökségnél kellene takarítania, ahol elutasították őt. A kolléganői hűvösen fogadták, a takarítás pedig keményebb meló volt, mint ahogy gondolta volna, ám amikor Laura kiosztott egy arrogáns táncosnőt, kivívta a kolléganői tiszteletét.

Dani reggel beszélt Lilivel, és megkérdezte, tényleg ő-e a gyerek apja, mire Lili sértődötten elküldte. Dani teljesen ki volt készülve, és bizalmába avatta Karolát, aki azt tanácsolta neki, hogy nyugodt körülmények között tisztázzanak mindent. Lili úgy döntött, hogy nem helyez többé nyomást Danira, mert nem akarta, hogy a fiú még jobban meggyűlölje. A beszélgetésük során azonban Lili végül mégsem vallotta be, hogy nem Dani az apa…

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#twerk#fogadás#lili#dani#terhesség

Címlapról ajánljuk