Éjjel-Nappal Budapest

Joe: "Ha kell, belekiáltom az éterbe, hogy Tamara életem szerelme!"

rtl.hurtl.hu

2018. március 8. 21:50

Joe felkereste Tamarát. Lili hazudni kényszerült Daninak. Roland új munkája féltékennyé tette Borit.

Joe teljesen ki volt borulva, és úgy döntött, inkább lemondja a versenyt, még mielőtt Tamara tudomást szerezne róla. Késő volt azonban, Gyöngyi már mesélt Tamarának a fogadásról. Joe még megpróbált Tamarával beszélni, a lány viszont elhajtotta, amitől Joe teljesen összeomlott.

Lili leegyeztette az abortusz időpontját, addig pedig betegszabadságot vett ki. Dani elment meglátogatni a lányt, majd egy szerencsétlen véletlen folytán kiderült, hogy Lili terhes. Lili kényszeredett helyzetében lehetetlen hazugságot talált ki, és azt mondta, hogy Dani a gyerek apja.

Reggel a munkanélküli Roland borzalmasan magas telefonszámlát kapott kézhez, és tudatosult benne, hogy igen sok pénzre van szüksége. Karola élcelődését – azaz, hogy a rajzkurzuson szükségük van egy fantasztikus aktmodellre – komolyan vette, és elhatározta, hogy jelentkezik a munkára. Boriban komoly féltékenység támadt, ezért elhatározta, hogy alaposan megleckézteti barátját. Nagyon kínos és megalázó helyzetbe hozta a rajztanfolyamon, mire Roland dühösen el is hagyta a termet.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#twerk#dani#lili#terhesség#roland#akt#bori

Címlapról ajánljuk