Éjjel-Nappal Budapest

Joe végleg meghátrál a twerk-kihívástól?

rtl.hurtl.hu

2018. március 7. 21:50

Bori búcsúbulit szervezett Karolának. Teó kiszúrt Joe-val. Szofinak megtetszett a fodrászat egyik vendége.

Miután minden összeesküdött Joe és a twerk-kihívása ellen, már-már beakarta dobni a törölközőt. Eközben Teó a háttérben kitalált egy mesét, és előadta a webrádió riporterének, hogy Joe célja az eseménnyel, hogy barátnőt találjon magának. Tamás meghívta az esti Karola-búcsúztató partira Joe-ékat is, még jelmezeket is vitt nekik, de amikor indulás előtt Joe meghallotta, hogy elhangzik a felhívás a rádióban, bepánikolt, hogy az utolsó lehetőségét is el fogja játszani Tamaránál.

Szofinak megtetszett a fodrászatba beállító férfi, Márk, aki először Paulát kereste, de Tivadartól megtudta, hogy már senki nem dolgozik ott, akit ő ismert. Márk elmesélte Teónak, hogy tegnap töltötte le a börtönbüntetését, majd mikor Teó észrevette, hogy Szofinak tetszik Márk, eljátszott a gondolattal, hogy talán húga elhagyná Tamást, ha összejöhetne Márkkal.

Bori egy fényűző, búcsú Gatsby-partit akart szervezni Karolának, akinek nem volt igazán bulis hangulata, mert összeveszett Krisztiánnal. Ráadásul kollégái ocsmány tréfát eszeltek ki ellene, és miután Krisztián még ekkor sem vette a védelmébe, Karolánál betelt a pohár, és felmondott. Közben Bori megszervezte a partit, de tudta, hogy a Krisztián-ügy tisztázása nélkül Karola nem fog nyugodtan bulizni, ezért kieszelt egy bosszúakciót.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szofi#buli#twerk

Címlapról ajánljuk