Éjjel-Nappal Budapest

Bori szexi fotókat küldött Bécy-nek!

rtl.hurtl.hu

2018. március 2. 22:00

Lili döntést hozott a babáról. Teó és Joe tovább keresték a gyerekeket. Bori meglepetése balul sült el.

Mivel közeledett Roland utazása Drexhez, Bori igencsak rosszkedvű volt. Attól tartott ugyanis, hogy Roland Ibizán kísértésbe esik majd. Karola révén azonban fantasztikus ötlete támadt, és készített pár dögös fotót magáról, nehogy Roland elfelejtse, mi vár rá itthon. Ám Bori, amikor átküldte a képeket, végzetes hibát követett el, tévedésből ugyanis Bécynek küldte el a sorozatot.

Lili, bár úgy döntött nem fogja megtartani a babát, mégis elhatározta, hogy elmondja Daninak az igazat. Viszont még mielőtt Lili bármit mondhatott volna, Dani bocsánatot kért tőle az előző napi viselkedése miatt. Ettől Lili elbizonytalanodott, mert elkezdte újra közel érezni magát a fiúhoz.

Teó és Joe egész éjjel a várost járták Marcit és Orsit keresve, de hiába. Abban bízva, hogy a fiatalok csak bulizni mentek és már rég otthon vannak, ők is visszatértek az albérletbe, de senki sem látta a gyerekeket. Evelin azt javasolta, beszéljenek Orsi barátaival, hátha ők tudnak valamit. Miközben Marci meglepte Orsit egy prágai vonatjeggyel, Teó és Joe kifaggatták Zitát, majd a lány telefonjával csapdát állítottak a fiataloknak. A keresés közben Joe és Teó közelebb kerültek egymáshoz, a gyerekek pedig besétáltak a „csapdába”.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#bori#roland#bécy#szexi#fotók#meztelen#orsi#marci#szökés#csapda#lili#dani#terhesség

Címlapról ajánljuk