Éjjel-Nappal Budapest

Tamara mident hátrahagyott

rtl.hurtl.hu

2018. január 30. 20:40

Tamara igent mondott egy nem mindennapi munkára. Bori féltékennyé tette Rolandot. Gábor tovább költötte a frissen szerzett vagyonát.

Amikor Tamara megint összetalálkozott Teóval, fájdalmasan felismerte, hogy nem bírja elviselni a férfi jelenlétét, ezért aztán hálásan fogadta Tivadar ajánlatát, miszerint menjen el egy hajóra dolgozni. Amikor Joe aggódva felkereste Tamarát - miután Teó mindennek elmondta őt és megfenyegette - tudomást szerzett a lány terveiről és felajánlotta neki, hogy kiviszi a pályaudvarra. Eközben a fodrászatban a csalódott Gyöngyi megrendszabályozta Teót, aki eldöntötte, harcol Tamaráért.

Bori kénytelen volt megállapítani, hogy bár kapcsolatban vannak, Roland mégis gyakran megnéz más nőket. Ki is borult emiatt, de párjának esze ágában sem volt elfogadni, hogy ő hibázott volna. A dühös Bori erre megfordította a játékot és egy extra szexi táncos szerkót öltött magára, amiben minden férfi tekintetét magára vonzotta. Roland, bár átlátott a barátnője manőverén, tényleg féltékeny lett.

Gábor és Lali újra bulizni mentek Gabi újonnan szerzett pénzéből, de a klubban összefutottak Danival és Evelinnel. A találkozás nagyon felkavarta Gábort, pedig Evelin próbált békülni. Gábor végül teljesen elborult, amikor Evelin kiejtette Zoé nevét a száján, Gabi ezért durván megalázta a lányt.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#vita#kapcsolat#megcsalás#szex#szerelem#bori#roland#evelin#dani#gábor#pénz#örökség#vagyon

Címlapról ajánljuk