Éjjel-Nappal Budapest

Joe Orsinak: „Örülök, hogy kiálltál anyukád mellett…”

rtl.hurtl.hu

2018. január 11. 20:30

Tamara kételkedett Teó apai képességéiben. Evelin kellemetlen felismerésbe ütközött egy randin. Orsi verekedésbe keveredett.

Miután Teó azt bizonygatja, hogy mennyire ragaszkodik a fiaihoz, Tamara arra a következtetésre jutott, hogy Marci tegnapi berúgása ellenére Teó igenis jó apa. Tamarának az volt a benyomása, hogy Marcit nyomasztja valami, és hogy a fiú szeretne beszélni az apjával. Felkarolta a fiút és megtudta, hogy Marci éppen most szúrta el a félévét, és abba akarja hagyni az iskolát. Tamara megijedt, és azt akarja, hogy Teó erélyesen lépjen fel Marcival szemben. Teó azonban nem tudta kezelni a helyzetet és másnapra halasztotta a problémát.

Reggel Niki ki tudott békülni Lalival, miután előző nap véletlenül tönkretette a ruháját. Később Evelin randira ment a bár szakácsával, Tomival és rájött, hogy a fiú kábítószerezik. Evelin ettől megrémült, hogy visszaeshet, sutba dobta az állást és megkérte Nikit, hogy együtt keressenek új helyet. Niki először vonakodott, mert ebben a bárban tényleg jól keres, ám végül a barátságuk kedvéért megtette ezt a szívességet Evelinnek.

Reggel az osztály legnagyobb hangú csaja, Ivett elvette Orsi láncát, amit nemrég kapott az édesanyjától. Orsiban forrt a düh, azonban teljesen esélytelennek érezte magát Ivett és a bandája ellen. Totó felajánlotta neki a segítségét, Orsi azonban nem akart balhét. Amikor azonban később Ivett tovább provokálta, és az anyját szidta, Orsi kiakadt, és mégis összeverekedett Ivettel. Joe nyomására kénytelen volt aztán elnézést kérni Ivettől, mert nem akarta, hogy kitegyék a suliból, és újra összetűzésbe kerüljön a gyámhivatallal.

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#szofi#marci#evelin#orsi#niki#család#vita#verekedés#csalás#randi#drog

Címlapról ajánljuk