Éjjel-Nappal Budapest

Dani Evelinnek: „Köztünk soha többet nem lesz semmi…”

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 8. 21:30

Evelin többször is megpróbált bocsánatot kérni Danitól, de a fiú hallani sem akart róla. Az elutasítást csak tetézte, hogy Evi és lakótársai ultimátumot kaptak a kiköltözésre, ezért úgy döntöttek közösen lerészegednek.

Roland és Szilvi reggel nagyon aggódtak, mert egész éjjel nem érték el Evelint. Annak reményében, hogy ott találják a lányt, beállítottak Danihoz, de Evit ott sem találták meg. Miután Roland is, és Szilvi is beolvastak Daninak, a fiú úgy döntött segít nekik megkeresni volt barátnőjét, végül pedig Bori is csatlakozott hozzájuk.

 

 

 

A klubban megtalálták az ott éjszakázó Evelint, aki amint meglátta Danit, megpróbálta még egyszer megbeszélni a történteket a volt barátjával, de a fiú hallani sem akart a dologról és ott hagyta Evit. Eközben Bécy is számon kérte Evelint, amiért a lány kihagyta az előző éjszakai műszakot, ő pedig elmondta főnökének, hogy drogot csempészett Dani kabátjába.

 

 

 

Később, Evelin és Szilvi megjelentek a Bécy házban, ahol először Karola vonta kérdőre Evit, majd András is nekiesett a lánynak, őt viszont Szilvi elcsitította. Evelin bement Dani szobájába, hogy megpróbálja utoljára is helyre hozni a kapcsolatukat, de Dani azt mondta, hogy a tettei miatt, már nem képes ugyanúgy tekinteni a lányra, mint korábban. Evelin minden próbálkozása ellenére, volt barátja elküldte őt, a lány pedig sírva kisétált a házból.

 

 

 

Az összetört Evelint, Szilvi és Roland próbálták meg vigasztalni, amikor megjelent a főbérlő, aki újra figyelmeztette őket, hogy már csak pár napjuk maradt kiköltözni az albérletből. A rossz hírek hallatán úgy döntöttek, berúgnak. Eközben Dani, apjának öntötte ki a szívét, beismerte, bármennyire is besokallt, még mindig szereti Evelint. András elkezdte szidni fia ex-barátnőjét, de Dani megvédte a lányt, és mérgesen inkább otthagyta az apját.

 

 

 

Jó pár ital után, Szilvi elindult bulizni, és kettesben hagyta Rolandot és Evelint, akik részegen lelkizni kezdtek. A beszélgetés vége az lett, hogy az ittas Evi megcsókolta Rolandot, majd rámászott a fiúra.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#evelin#dani#szilvi#roland#andrás#szakítás#veszekedés#drog#költözés#szex

Címlapról ajánljuk