Éjjel-Nappal Budapest

Evelin: „Tönkretettem a szerelmem álmait”

rtl.hurtl.hu

2017. szeptember 6. 21:30

Evelint borzasztó lelkiismeret-furdalás gyötri, amiért drogot csempészett Dani cuccai közé. Amikor azonban Roland már épp megnyugtatná őt, hogy nála biztonságban van a titka, Bori bekavar a képbe.

Evi még mindig nem dolgozta fel, amit tett, és Roland megpróbálta őt megnyugtatni arról, hogy nincs miért aggódnia. A fiú megígérte, hogy nem hagyja Evelint egyedül a bajban, megoldják együtt a problémát. Egyszer csak feltűnt Bori, aki megszakította a beszélgetést, és Roli inkább lelépett, mert nem volt kedve a lány mocskolódását hallgatni. Miután a srác elment, Evelin azt mondta Borinak, hogy Roland csak érdeklődni ment oda hozzá, és ő maga sem értette, hogy mit akarhatott tőle.

 

 

 

Amikor Evelin hazaért, Dani éppen az apjával és Karolával vitatkozott arról, hogy tényleg Roland csempészte-e a drogot a cuccai közé. András letámadta Evit azzal, hogy ő még örül is annak, hogy Daninál drogot találtak, mert így nem utazhat el, és ott marad vele. Dani megvédte a barátnőjét apjától, aki továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy a lánynak köze van a balhéhoz. Később a szobájukban Dani tovább fejtegette a történteket Evinek, aki viszont azt javasolta neki, inkább koncentráljon az elkövetkezendőkre, de a fiú ragaszkodott ahhoz, hogy lebuktassa valahogy Rolandot. Evelint továbbra is megőrjítette az, hogy hazudnia kell a barátjának.

 

 

 

Amikor visszament dolgozni a klubba, Bécy éppen Rolanddal veszekedett, azt ecsetelve a fiúnak, hogy soha többet nem akarja őt meglátni. Roli csak a cuccait ment összeszedni, Evelin pedig megnyugtatta apját, hogy ő majd segít neki, és a fiú megy is a dolgára. Bécy nem értette lánya miért foglalkozik Rolanndal, de végül megengedte, hogy összeszedjék a srác cuccait. Pakolás közben Evelin azt fejtegette, hogy továbbra sem érti, hogy lehetett annyira önző, hogy drogot csempésszen a pasija cuccai közé, a beszélgetést pedig véletlenül a kint pihenő Bori is meghallotta. Roland továbbra is igyekezett megnyugtatni a lányt, több kevesebb sikerrel.

 

 

 

Az albérletben, Bori letámadta Evelint és Danit, szembesítve a fiút barátnője tetteivel. Dani bolondnak nevezte Borit, és egy szavát sem hitte el, ami megnyugtatta Evelint, aki már megrémült, hogy kiderül az igazság.

 

Este Evelin számon kérte Borit, aki elmondta, hogy hallotta a lány beszélgetését Rolanddal, így megtudva az igazságot. Bori ragaszkodott hozzá, hogy előbb-utóbb ki fog derülni, mi történt valójában. Később Dani apjával beszélgetett, aki azt javasolta neki, hogy perelje be Rolandot. A fiúnak nem tetszett az ötlet, és amikor apja újra felhozta, hogy talán nem Roland csempészte a kabátjába a drogot, Dani elmesélte mi történt Borival. András és Dani végül a beszélgetés folytatása helyett inkább elmentek kiszellőztetni a fejüket.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#énb#evelin#dani#bori#andrás#drog#veszekedés#roland#lelkiismeret-furdalás

Címlapról ajánljuk