Éjjel-Nappal Budapest

Feloszlik a csajbanda, és Alexa szóló karrierbe kezd

rtl.hurtl.hu

2017. március 1. 19:50

Alexa nagyon izgult a stúdiófelvétel miatt, és beigazolódott a baljós megérzése, ugyanis Adri és Tilda borzasztóan teljesítettek. Végül Adri sértődötten otthagyta a bandát, Bécy pedig beleegyezett, hogy a banda feloszlása után Alexa egyedül csináljon karriert...

Alexa nagyon izgult a stúdiófelvétel miatt, Lali pedig nagylelkűen felajánlotta, hogy ha kell, ő szívesen énekel a lány helyett. Gábor ahelyett, hogy megnyugtatta volna Alexát, még jobban beletette az ideget, szerinte ugyanis Bécy még mindig egy önző állat.

Alexa és Tilda elkezdték felénekelni az új dalt, de Szabi nagyon elégedetlen volt Tildával, ugyanis a lány nem volt képes időben belépni, és a hangjával is sok probléma volt. Később Adri is megérkezett, azonban vele még több gáz volt. A hangmérnök őszintén megmondta, hogy Adri hangjából nem lehet jobbat csinálni, ezért Bécy kirúgta őt.

 

 

 

Szabi gyorsan szerzett egy másik hangmérnököt, azonban amikor meghallotta Adrit, ő is pont ugyanazt mondta, amit az elődje, Robi. Adri persze nem hallgatott senkire, és biztos volt abban, hogy vele semmi gond, szimplán amatőrök veszik körül. Bécy hamar felnyitotta a lány szemét, Adrienn pedig sértődötten otthagyta Bélát és a lánybandát.

Kristófnak hála, Bécy belenyugodott a helyzetbe, és mivel azonnali megoldásra volt szükség, elfogadta Krisi ajánlatát, hogy Alexa szólóban lépjen fel a saját dalával. Alexa megnyugodott, hogy ennyi szenvedés után egyedül énekelheti el a Túlpart című számot, ráadásul nem Trés Jolieként, hanem nemes egyszerűséggel Alexaként.

 

 

Este Kristóf a stúdióba rohant, ugyanis Adri felhívta őt, hogy Bécy nagyon ideges, ezért jobb, ha rögtön odamegy. Adrienn persze csak átvágta Krisit, és abban reménykedett, hogy a fiú rá tudja venni Bécyt, hadd énekeljen mégis. Kristóf elcsábult, és kihasználva a helyzetet lefeküdt Adrival.

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#alexa#adri#tilda#énb#fellépés#dal#bécy

Címlapról ajánljuk