Éjjel-Nappal Budapest

Gábor életveszélybe kerül a drogoktól

rtl.hurtl.hu

2017. február 27. 19:50

Miután Joe drogot talált Gábornál, kirúgta az állásából. Dia megpróbálta jobb belátásra bírni Gábort, de ő inkább újra bulizni ment, az este azonban kis híján tragédiába torkollott...

 

 

Gábor reggel kihúzta a gyufát lakótársainál, amikor mindenkit felébresztett a hangos zenével. Gabika feltűnően nyomult Pálmára, Joe, Alexa, Lali és Barbi azonban hamar félbeszakította a bulit. Újra előjött a kábítószer téma, és Joe-ék határozottan arra kérték Gábort, fejezze be ezt az éltemódot, de ő sértődötten otthagyta a többieket.

 

 


Később a műhelyben Joe normálisan próbált beszélni Gáborral, de ő nagyon agresszívan reagált. Már épp elkezdtek volna dolgozni, amikor Gábor zsebéből kiesett egy pakett kábítószer. Joel brutálisan kiakadt barátjára, és kirúgta őt a műhelyből. 

 

 


Miután Gabika hazament a műhelyből, a szobájában bulizott. Laliék újra megpróbálták észhez téríteni, de ő Dián kívül senkiről sem akart hallani. Dia megpróbálta lecsillapítani Gábort, és azt kérte tőle, hogy álljanak le a bulizással, mert ennek nem lesz jó vége. Végül Gábor megígérte, hogy visszavesz a tempóból.

 

 


A szex után összeszólalkozott Gábor és Niki, ráadásul a srác még Lalira se volt kíváncsi. Ekkor toppantak be Pálmáék az albérletbe, de Diának cseppet sem tetszett az ötlet, hogy Gábor újra bulizni akar. Ötösben el is kezdték az alapozást, de Laller becsatlakozott, nehogy a barátjának baja essen. 


Az esti buliban Diának nem volt kedve inni, így elég hamar lelépett, de Gábornak ez sem szegte a kedvét, és folytatta az iszogatást. Mikor Pálma és Gábor kettesben maradtak, a srác egyből elkezdte csapni a szelet neki, és egy csók is elcsattant köztük. 

 

 


A buli után Pálma felment Gáborral az albérletbe, és egyből a srác szobájába vonultak. Gáborék pont lefeküdtek volna egymással, azonban Gábor szervezete összeomlott, és elvesztette az eszméletét. A srác az albérlet előterében esett össze, így Joe-ék kénytelenek voltak mentőt hívni. 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#gábor#drog#kábítószer#énb#dia#szex#veszély

Címlapról ajánljuk