Éjjel-Nappal Budapest

Óriási az öröm: Joe végre hazatért!

rtl.hurtl.hu

2017. február 17. 19:50

Amikor Joe reggel végre visszatért a rehabilitációról, Barbi nagyon boldog volt, ám a boldogsága nem tartott sokáig, mert Sári újra az értésére adta, hogy továbbra sem bocsát meg neki a Zsófival kapcsolatos hazugsága miatt...

Barbi reggel a fürdőben csinosította magát, és már nagyon készült Joe visszatérésére. Rányitott Gáborra, és ordítva ébresztette fel, ugyanis a srác a buli hevében totálisan megfeledkezett arról, hogy neki kéne elmennie Joeért. Barbi tiszta ideg volt, de váratlanul Lali jelent meg az ajtóban, és a többiek nagy örömére hazahozta Joe-t.

 

 

 

Az albérlet lakói vidáman reggeliztek, Barbi pedig elhalmozta Joe-t mindenféle földi jóval. Miután Joe jól lakott, semmi másra nem vágyott, csak egy kis gyengédségre. A boldogság nem tartott sokáig, ugyanis megjelent Sári és Zsófika, és Sári újra Barbi értésére adta, hogy nem bocsát meg neki.

 

 

 

Joe séta közben próbálta megnyugtatni Sárit, és arra kérte, hogy ne legyen ennyire szívtelen, hiszen Barbi nem akart rosszat. Az utcán összefutottak Zalánnal is, de Sári épp olyan visszautasító volt vele, mint Barbival. Végül békülés helyett Sári sértődötten elvonult Zsófikával, Joe és Zalán pedig visszamentek az albérletbe.

Barbi nagyon rosszkedvű volt Sári miatt, Joe pedig már azon gondolkodott, hogy lefújja a hazatérése tiszteletére rendezett buliját. Este váratlanul megjelent Zsófika és Sári, és a lány megbocsátott Barbinak és Zalánnak, így minden akadály elgördült, és kezdetét vette az ünneplés.

 

 

 

Később Barbi az ágyban akart ünnepelni férjével, de Joe-nak nem volt merevedése. Barbi biztos volt benne, hogy ez csak a rehabilitáció és a gyógyszerek mellékhatása, és elhatározta, hogy legalább egy hetet várnak azzal, hogy szexszel ünnepeljék meg a viszontlátásukat.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#énb#zsófika#rehabilitáció#hazatérés

Címlapról ajánljuk