Éjjel-Nappal Budapest

Előző rész (2017. január 31.)

rtl.hurtl.hu

2017. január 31. 19:50

Karesz és Milán reggel szörnyű állapotban találják Sárit a hajón. Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Barbi és Zalán újabb castingra viszi Zsófikát.

Karesz és Milán reggel szörnyű állapotban találják Sárit a hajón. Karesz rögtön gyanakodni kezd. Nyomozni kezd, és végül arra jut, hogy Keve valamilyen kábító szert tehetett Sári italába. Eközben Milán elmeséli Kevének, hogy Karesszel egyre jobb a viszonyuk. Kevét később megvádolják. Keve tagad, és sikerül meggyőznie Milánt az ártatlanságáról. Karesz erre megszakítja a barátságot Milánnal. Milán és Keve elhagyják a hajót.

 

Bécy és Magda egy vidéki házat akarnak épp megnézni, bár Bécy nem túl lelkes az ötlettől. Amikor a ház megtekintése közben Bécy szexet kezdeményezne, Magda visszautasítja, és ez csak még frusztráltabbá teszi a férfit. Később egy étteremben úgy összevesznek, hogy Magda otthagyja Bécyt, aki viszont összetalálkozik egy közelmúltbeli futó kapcsolatával, Szimónával. Bécy ráhajt Szimónára, és megbeszélnek egy randevút. Este Bécy lerázza a békülni akaró Magdát, és lefekszik Szimónával.

 

Barbit azzal lepi meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tudja, hogy Sári ellenezné, mégis elhatározza, hogy elviszi a kislányt. Zalánnal egy kitalált ürüggyel elhozzák Zsófit Margótól. A castingon találkoznak a „régi konkurenssel”, Évával. Éva és Barbi ellenségeskedni kezdenek, és mikor Éva elordítja magát, hogy Zsófi tetves, Barbi elveszíti a fejét, és kínos harcba bonyolódik a nővel. Ráadásul még Joe is megharagszik rá, amikor rájön, hogy a tiltása ellenére Barbi elvitte Zsófit a castingra. De mikor az ügynökségtől szólnak, hogy felvennék Zsófit, Barbi megint kísértésbe esik.

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#állapot#bécy#szimóna#megcsalás#barbi#zsófika#casting

Címlapról ajánljuk