Éjjel-Nappal Budapest

Barbi tökéletes gyerekmodellt farag Zsófikából

rtl.hurtl.hu

2017. január 31. 19:50

Barbit reggel azzal lepte meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tisztában volt azzal, hogy Sári ellenezné, mégis elvitte a kislányt.

Barbit reggel az albérletben Zalán lepte meg, aki nagy hírrel érkezett: Zsófikát meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi eleinte ellenkezett, és Alexa is rossz ötletnek tartotta Zsófika fotózását, végül Zalán és Barbi elmentek Zsófiért.

A lakásban Sári helyett csak Margót találta, azonban nem a legjobbkor, ugyanis hatalmas káosz volt körülötte. Barbiék felajánlották, hogy elviszik Zsófit a játszóra, Margó pedig örült a felkínált segítségnek.

Később Margó nagyon idegesen ment a Frufruba, ugyanis nem tudta elérni Barbit, és borzalmasan kiakadt, hogy Zsófika nem Barbival, hanem Zalánnal van. Végül Barbinak sikerült megnyugtatnia Sári anyját, így Zalánnal együtt elmentek a castingra.

 

 

A castingon összefutottak a régi konkurenssel, Évával is, aki rögtön ellenségeskedni kezdett velük. A fotózáson Zsófi úgy viselkedett, akár egy profi, Éva pedig féltékenységből elordította magát, hogy Zsófika tetves.

 

 

 

A fotózás után Barbiék a szalonba mentek, ahova befutott Margó is. A nőnek feltűnt, hogy Zsófika nem ebben a ruhában ment el, de Zalán egy kis hazugsággal tisztázta a helyzetet. Miután Paula alaposan kioktatta Barbiékat, a lány kapott egy smst az ügynökségtől, hogy Zsófikát választották.

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#zalán#zsófika#fotózás#casting#énb#gyerekmodell#hazugság

Címlapról ajánljuk