Éjjel-Nappal Budapest

Roland hazudott Grétinek az új klubjukról

rtl.hurtl.hu

2016. december 2. 19:50

Miután a macsó felfedezett egy üresen álló épületet, bevette Grétit is az üzletbe. Mivel neki nem volt elég pénze, szerencsét próbált egy fogadóirodában, de útközben elveszítette a pénztárcáját…

Reggel Roland alig tudta levakarni magáról az esti csábítását. Miközben azon volt, hogy lerázza a lányt, megpillantott egy romos, kiadó épületet, ami úgy gondolta, hogy tökéletes helyszíne lenne egy klubnak.

A macsó megkérdezte a tulajt, hogy mennyibe kerülne kibérelni a helyet. Miután megkapta az úriember elérhetőségeit, lelépett a helyről.

 


A fiú egésznap azt számolgatta, mennyibe kerülhet fenntartani egy ilyen helyet, és akárhogy is kalkulált arra jutott, hogy önerőből nem tudja megnyitni a saját klubját.

 


Ekkor ért haza Gréti, aki éppen azt mesélte Karolának, hogy miket vásárolt délután a fotósboltban. Mikor Roland ezt meghallotta, először a lánynak szegezte a kérdést, hogy okos dolog-e költeni a pénzét, mikor munkája sincs, majd eszébe jutott, hogy Gréti talán segíthetne neki a kiadó helyiség megszerzésében.

A srác terveit sem Gréta, sem pedig Karola nem vette komolyan, arról nem is beszélve, hogy Gréti is csak kétkedve ment bele abba, hogy elmenjen a fiúval megnézni a helyet.

 


Később a páros elment megnézni a klubot, ami el is nyerte Gréti tetszését, azonban tisztában volt vele, hogy nem engedhetnek meg maguknak egy ilyen helyet.

A tulaj ráadásul előre elkérte a féléves bérleti díjat a kéthavi kaukció mellé. Rolandnak végül sikerült egy kedvezőbb megállapodást kötnie a férfival, ám még így is jócskán túl becsülte az anyagi helyzetét, amit azonban nem árulhatott el Grétinek.

Este a macsó úgy döntött, hogy megpróbál több pénzhez jutni, ezért elment egy fogadóirodába, hogy ott feltegye az összes spórolt pénzét egy lóra. Roland egy idegen férfitől kért segítséget, hogy melyik állatra fogadjon.

Mikor meg akarta tenni a tétet, akkor vette észre, hogy eltűnt a pénztárcája. Mire megtalálta, a lóverseny már véget ért, és a férfi, aki tippeket adott neki, egy elég szép összeget nyert azzal a lóval, amit Rolandnak is tanácsolt.

 


Amikor Roland hazaér, meghallotta ahogy Karola óva inti Grétit a macsóval való üzleteléstől. A fiú beolvasott a tetováló lánynak, hogy szálljon le róla és törődjön a saját dolgával. Gréti először lenyugtatta Rolandot, majd megkérdezte, megszerezte-e a részét, amivel be kell szállnia az üzletbe.

A fiú nem tudta mi tévő legyen, ezért azt hazudta, hogy az öccse, Drex kölcsön ad neki, így a lány is megnyugodhatott és elkezdhettek ünnepelni!

 
#Éjjel-Nappal Budapest#gréti#roland#drex#klub#üzlet#titok#fogadás#pénz#tervek#munkanélküliség

Címlapról ajánljuk