Éjjel-Nappal Budapest

Levi születésnapja katasztrófába torkollott

rtl.hurtl.hu

2016. november 28. 19:50

A fiú Evelinnel kettesben szerette volna tölteni a napot, de a lány és a többiek nagy ünneplést terveztek. A bulin végül egy helyi srác túl közel merészkedett Evelinhez, mire Levi majdnem összeverekedett vele…

Reggel Evelin egy kis aprósággal lepte meg Levit a születésnapja alkalmából, a fiú nagyon örült az ajándéknak és felajánlotta a lánynak, töltsék kettesben a napot, pihenjenek a tengerparton és lazítsanak. Simon is meglepte a barátját, majd elmesélte, milyen terveik vannak estére az ünneplésre.

Ekkor jelentek meg Daniék egy hajóval, amit egésznapra megkaptak. A fiúk azt tervezték, hogy egy helyi nevezetességet néznek meg, ami állítólag gyönyörű. Levi azonban húzta a száját a kirándulásra, de végül a többiek rávették, hogy csatlakozzon.

A hajókázás során mindenki remekül érezte magát, kivéve Levi, aki a vízbe se volt hajlandó bemenni. Miután visszatértek a kiruccanásról a fiúk már az alapozást, Evelin pedig falatozást tervezett, de Levi azt mondta, inkább visszamenne a szobájába lepihenni.

 


Ezt már Dani sem tudta szó nélkül hagyni, nem értette a fiú miért nem akarja jól érezni magát a saját születésnapján és megsértette az ünnepeltet azzal, hogy meg sem érdemli Evelint a fiú.

Simon próbálta őket békíteni, de Levi kihívta Danit egy jet ski versenyre.

A megmérettetést Dani nyerte, a szülinapos pedig nehezen viselte a vereséget, tovább szítva az ellentétet. Evelin és Simon próbálta lenyugtatni Levit, majd a lány számon kérte a fiút, hogy miért hisztizik.

 

Este a társaság végül beült egy szórakozóhelyre, hogy ünnepeljenek, és jól érezzék magukat. Dani és Misi rögtön elkezdtek csajozni, azonban Evelinre is úgy tűnt, hogy rányomult egy helyi srác, amit Levi nem volt hajlandó eltűrni és teljesen kikelt magából. 
Miután majdnem összeverekedett az idegen fiúval Levi elrohant, Simon pedig utána ment, hogy megbeszéljék a dolgot. 


Rá is vette a fiút, hogy nincs oka féltékenykedni és inkább menjenek vissza bulizni, csakhogy amikor visszatértek, Evelin és Dani csókolózása fogadta őket, amin persze Levi ismét kiakadt és elviharzott, Evi pedig utána eredt.

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#evelin#levi#simon#montenegró#születésnap#hiszti#nyaralás#féltékenység#megcsalás

Címlapról ajánljuk