Éjjel-Nappal Budapest

Karesz rájött: sosem kaphatja vissza Sárit

rtl.hurtl.hu

2016. november 8. 20:35

A fiú elvitte Sárit a Spoon 21 koncertjére, ahol féltékenységi roham tört rá, ezért bevallotta, hogy még mindig szerelmes a lányba. Sári nem tudta kezelni a helyzetet, ezért elmenekült Karcsitól.

Milán reggel megtalálta Karcsi koncertjegyeit, a fiú azonban kénytelen volt elkeseríteni a barátját, a másik jegyet Sárinak vette. A fiú beolvasott Karcsinak, hogy az utolsó forintjait a volt barátnőjére költötte, miközben tartoznak a főbérlőnek.

Karesz a fejmosás ellenére végül felkereste Sárit az albiban, ahol az összezuhant Joe-val futott össze először, majd meglátta Sárát, miközben éppen öltözködött.

Elhívta a lányt a koncertre, hogy ezzel kezdjék meg az „új barátságukat.”
 

 


Karcsi azonban nem csak ezzel készült Sári számára: jóval korábban odamentek a helyszínre, ugyanis a fiú bevitte a lányt a backstage-be, hogy bemutassa őt a Spoon-nak.

Sári nagyon meglepődött, hogy Karesz ismeri a fiúkat, de boldog volt, hogy találkozhatott velük, akkor viszont mikor a Spoon énekese Marci azt hitte, Karesszal együtt vannak kellemetlenül érezte magát, ahogyan Karcsinak is fájt, hogy Sári azt mondta a frontembernek, hogy csak barátok.

Az esti koncerten Kareszék nagyon jól érezték magukat, a végén azonban mikor Sáritól megkérdezte egy fiatalember, hogy mennyi az idő, Karcsi agya eldurrant a féltékenységtől és neki rontott a srácnak.

A lány ezen persze teljesen kiakadt, Karesz pedig miközben próbálta jóvátenni a dolgot és bocsánatot kérni, szerelmet vallott Sárának, a lány peidg faképnél hagyta Kareszt.

 


Eközben Barbiban kétségeket ébresztett Lola, Evelin pedig úgy gondolja beleszeretett Simonba.

#Éjjel-Nappal Budapest#spoon#koncert#barátság#szerelem#csalódás#veszekedés

Címlapról ajánljuk