Éjjel-Nappal Budapest

Rolandnak választania kell Gréti és a karrierje között

rtl.hurtl.hu

2016. november 3. 20:35

Mivel Lettura özvegye nem szívesen osztozott volna a fiún, közölte vele, hogy ha nem dobja Grétit, fújhatja az állását. Rolandot nagyon idegesítette a nő, de végül meghozta döntését...

Roland már korán reggel kihúzta a gyufát Grétinél azzal, hogy elvette a lány reggelijét, majd kritizálta Gréti fotós munkáját is. A fiú élvezte, hogy szabad kezet kapott Tamástól, míg ő a Paulával való szakítása miatt szabadságot vett ki. Ezért kérte Grétit, hogy a klubban beszéljék majd meg a munkával kapcsolatos dolgokat.

Később mikor a lány megérkezett a klubba a megbeszélt időpontra, Roland meglepetéssel várta Grétát, aki azonban nem tudta mire vélni a dolgot. Végül kiderült, hogy a fiú azért akart kettesben beszélni Grétivel, hogy kibéküljenek és visszaszerezze a lányt. A macsó egy romantikus számmal és tánccal próbálta elcsábítani a fotós lányt.
 

 


Úgy tűnt Gréti is megenyhült, amikor váratlanul Lettura Katalin jelent meg, pont mikor a pár között már elcsattant volna egy csók.

Az özvegy féltékenységében számon kérte Rolandot az esetről és választás elé állította: vagy a munkája, vagy Gréti.

Eközben Bécy is beállított, aki egy olyan ajánlattal állt elő Katalin számára, hogy a tulajdonosnő úgy döntött: megfontolja, hogy eladja-e a klubot. Ennek már Gréta is fültanúja volt, és amikor megkérdezte Rolandot folytatják-e a beszélgetést, a macsó lerázta a lányt, mintha nem érdekelné.

Este a klubban a fiú ismét magához hívta Grétát, akivel közölte, hogy a fotói minősége nem felelnek meg az elvárásoknak.

A lány először azt hitte, Roland megint ugratja, de a macsó végül megfenyegette Katalin előtt, hogy ha nem változtat a hozzáállásán, Gréti új munka után nézhet.
 

 


A fiú rosszul érezte magát a történtek miatt, ezért később odament Grétihez, hogy ismét bepróbálkozzon nála. A lány nem értette a macsó viselkedését, ezért arra kérte Rolandot, hagyja békén és felejtse el, hogy valaha is kibékülnek.
 

 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#gréti#lettura katalin#özvegy#féltékenység#csábítás#klub#választás#Karrier#hallgatózás

Címlapról ajánljuk