Éjjel-Nappal Budapest

Karesz eldöntötte, összeköti az életét Sárival

rtl.hurtl.hu

2016. október 28. 21:35

A fiú már korán reggel nagyon izgatott volt, mert eldöntötte, megkéri Sári kezét. Az előkészületek azonban nehezebben zajlottak, mint ahogy tervezte…

Karcsi izgatottan mutogatta Milánnak az eljegyzési gyűrűt, amit Sárinak vett és, amire minden pénze ráment. Milán nem értette a barátja miért van ennyire bezsongva, emiatt pedig Karesz csak még idegesebb lett. A fiúk beszélgetését Sári zavarta meg, aki így majdnem meglátta a gyűrűt.

Karcsi megijedt, hogy lebukik ezért eldugta az ékszert egy tojástartóba, hogy Sári ne lássa meg. Milán eközben elkezdett takarítani a lakásban.

Később megérkezett hozzájuk Barbi és Joe, mert Karcsi úgy gondolta, ha Sári édesanyja nincs az országban, legalább a nagybátyának az áldását kéri a lánykérésre. Barbi nagyon megörül, hogy a fiú ilyen elhatározásra jut, de Joe-nak kétségei vannak, szerinte ugyanis elsietik a dolgot és még várniuk kéne a házassággal.

Karesz bár nem volt boldog, hogy Joe-t nem tudta meggyőzni, közölte a férfival, hogy a beleegyezése nélkül is megkéri Sárát és arra kérte a párt, hogy jelenjenek meg a nagy eseményen.
 

 


Ezek után a fiú az egésznapot azzal töltötte, hogy gyakorolja a beszédét, amit majd Sárinak is elmond, emiatt pedig Milán kinevette a haverját. Karesz a fiú segítségét kérte a mondandójának megfogalmazásában és közben elő akarta venni az elrejtett gyűrűt.

Amit azonban Karcsi nem talált meg, mert Milán a nagy pakolásban véletlenül kidobta.
 

 


Így a srácok lementek az utcára, hogy át kutassák a kukákat a gyűrű után, amit Karesz nagy nehezen meg is talált. Éppen mikor Balázs és Zsófika is hazaértek, mert Sári nem csomagolt váltó ruhát a kislánynak. Balázsnak viszont el kellett rohannia munkaügyben, ezért megkérte Karcsiékat, hogy vigyázzanak Zsófira.
 

 


Mikor Sári hazaért meglepődött, hogy Zsófit Karesszal találta. A lány nagyon fáradt és kedvetlen volt ezért nem akart elmenni a moziba, amit tudomása szerint Karcsi szervezett le. A fiú Milán segítségét kérte, hogy rávegyék Sárit, hogy elmenjenek a moziba.
 

 


Végül Milánnak sikerült rávennie a lányt, hogy elmenjenek a moziba, ahol Karesz már várta őket. Miután a fiatalok elfoglalták a helyüket, Sári meglepődött, hogy Karcsit és Zsófikát látja a vásznon.

Karesz ugyanis egy filmmel készült, hogy eljegyezze a lányt.

Sári meghatódva igen mondott Karesznek.

Este a lakásban is megünnepelték a lánykérést, ahol Karesz köszönetet mondott a segítségért és egy megható beszéddel is készült.

Joe pedig megkérdezte Sárit biztosan ezt akarja-e és nem érzi-e úgy, hogy túlságosan elsietik a dolgot, de a lány biztosította, hogy komolyan gondolja a dolgot.

 


Eközben Lali egyre jobban megkedvelte Nikit, Bori pedig kitervelte, hogyan buktassa le Tamást.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#barbi#zsófika#lánykérés#eljegyzési gyűrű#család#pánik#meglepetés#eljegyzés

Címlapról ajánljuk