Éjjel-Nappal Budapest

Boriban felébredt a remény, hogy megszerezze Tomit

rtl.hurtl.hu

2016. október 21. 21:35

A fiú pánikba esett, mert Lettura özvegye egy rossz hírű üzletembernek akarta eladni a klubot. Ezért Bori segítségével egy partit akart szervezni, hogy meggyőzzék Lettura özvegyét az ellenkezőjéről…

Reggel Paula és Tomi évődését Bori zavarta meg, aki csak úgy berontott Tamáshoz, hogy sietniük kell, mert Lettura özvegye beszélni akar velük. Paula persze kiakadt a váratlan látogatáson, de Tamás nem bizonyult valami megértőnek vele szemben, hanem inkább elsietett Borival a klubba.

Mikor odaértek Katalinhoz a klubba, egy lehetséges vevővel találták, akit az özvegy éppen körbevezetett a helyen.

Tamás teljesen bepánikolt, hogy az új tulajnak nagyon rossz a híre, akit csak a pénz érdekel semmi más, ezért megijedt, hogy mindenkit ki fog rúgni, ekkor jelent meg Roland, aki még tetézte a bajt.
 

 


Mikor a macsó meghallotta, mitől tart Tomi elhatározta, hogy kifaggatja Katalint, majd megpróbálta lebeszélni arról, hogy eladja a klubot. Helyette Roland azt tanácsolta, hogy tartsa meg és közösen vezessék a helyet.

Boris és Tomi a kettejük flörtölését zavarta meg az új ötletükkel, miszerint csinálnának egy olyan bulit, amivel be bizonyíthatnák Lettura özvegyének, hogy érdemesebb lenne nem eladni a klubot, és akkor ők is megtarthatnák az állásukat.

Roland nem árulta el Tomiéknak, hogy lehet, neki már sikerült meggyőznie Katalint.
 

 


Eközben Bori és Tamás a klub összes dolgozóját összehívta, hogy ötleteljenek, milyen stílusú partyt szervezzenek. Ekkor ért oda Paula, akinek szintén akadt egy tippje, amit persze Boris rögtön le is szólt. Tomi pedig a két lány közül Bori pártjára állt, ami Paulának egyáltalán nem tetszett. A lány úgy érezte, hogy Tomi leégette mindenki előtt főleg Boris előtt, amin a pár össze is veszett: Tamás azt hitte Paula féltékeny.

Később a klubban Tomi nagyon izgult, hogy minden úgy sikerüljön, ahogyan eltervezték, Bori pedig túlzottan is próbálta megnyugtatni a fiút.

A lány úgy vélte, minél több időt töltenek együtt, annál jobban megismerik majd egymást és, így lehetőségük lesz arra is, hogy kialakuljon közöttük valami.
 

 

 

#Éjjel-Nappal Budapest#klub#bori#roland#alexa#állás#party#veszekedés#féltékenység#remény#csábítás

Címlapról ajánljuk